Form dine forretningsideer med AM Generator

Hvis du er én af de virksomhedsledere, der er i tvivl om, hvordan du helt konkret griber Additive Manufacturing (AM) an, så er AM-generatorforløbet noget for dig. For med AM Generator får du inspiration, konkrete værktøjer og sparring fra nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for området.

FORCE Technology og Teknologisk Institut er blandt partnerne i Dansk AM-Hub, en dansk fond der fungerer som platform for digital og additiv fremstilling. Initiativets formål er at flytte den traditionelle forståelse af begrebet produktion ved at promovere og fremme brugen af nyere produktionsteknologier som Additive Manufacturing og 3D print – i erhvervslivet og i en bredere dansk kontekst.

AM Generator

Som led i denne indsats byder Dansk AM-Hub, FORCE Technology og KRING INNOVATION interesserede virksomheder til at deltage i forløbet AM Generator. Forløbet er målrettet små og mellemstore fremstillingsvirksomheder, som her vil have mulighed for at udvikle konkrete forretningsmuligheder og -modeller med AM som omdrejningspunkt.

AM Generator tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds udfordringer, behov og muligheder og giver dig adgang til inspiration, træning i specialudviklede værktøjer og sparring med AM-og innovationseksperter, så du ved forløbets afslutning står med en visualiseret forretningsmulighed, klar til at blive testet og udviklet til ny vækst.

Program

Workshop 1: Ide og Inspiration

Mandag d. 18. juni 2018, Dansk AM Hub, Carl Jacobsens Vej 12, 2500 Valby

På en 1-dags workshop vil AM teknologiens muligheder gennemgås, og der vil blive genereret nye idéer til innovative AM-forretningsmuligheder i din virksomhed.

Sparringsforløb

Fra d. 18. juni til d. 1. oktober 2018

Efter workshop 1 vil du få tilknyttet en ekspert, der sparrer med dig og din virksomhed. Sparringsforløbet skal sikre, at idéerne bliver modnet til en eller flere konkrete forretningsmuligheder, og at de rigtige test bliver lavet løbende.

Workshop 2: Mockup

Mandag d. 1. oktober 2018, Dansk AM Hub, Carl Jacobsens Vej 12, 2500 Valby

Et hold af designere og innovationseksperter vil sammen med dig udarbejde en visuel beskrivelse af forretningsmuligheden. Med denne vil du lettere kunne finde eksterne samarbejdspartnere eller overbevise resten af ledelsen om at investere i udviklingen og test af den konkrete forretningsmulighed

Du kan læse mere om AM Generator her