FORCE Technology vinder kontrakt med BP i Norge

Efter en omfattende udbudsrunde har FORCE Technology vundet Asset Integrity Management kontrakt med BP i Norge. Kontrakten har en varighed på op til 9 år inklusiv optioner og har en betydelig volumen for FORCE Technology. 

Kontrakten omfatter alle BP Norges installationer på norsk grund, herunder øverste dæk, undervandsstukturer og olie/gasbrønde. Kontrakten blev vundet i skarp konkurrence med andre aktører.

”Vi har haft denne kontrakt siden 1999, og vi glæder os til 9 nye og spændende år i et marked under konstant forandring. Vi ser frem til at udfordre både BP Norge og vores egen organisation med smarte og omkostningseffektive arbejdsmetoder for at sikre integritet og bæredygtig drift i fremtiden”, siger Henning Arrøy, administrerende direktør for FORCE Technology i Norge.

Kombination af kompetencer

FORCE Technology har en unik kombination af specialister inden for bl.a. materiale og korrosion, strukturberegninger og -overvågning, inspektion og risikobaseret inspektionsplanlægning, såvel som træning og certificering. I GTS-instituttet finder man både medarbejdere med tung teoretisk viden og specialister med praktisk erfaring. Det giver en øget værdi, når der skal træffes kvalificerede beslutninger sammen med olieselskaberne.

Yderligere information

Leiv Låte, Vice President, Asset Integrity Management, FORCE Technology Norge.

Tel.: +47 64 00 37 22

Læs mere om FORCE Technology her og den fulde pressemeddelelse her