innovationssamarbejder

Få hjælp til globale innovationssamarbejder

Er du klar til at lade din virksomhed vokse globalt igennem innovationssamarbejder? Så kan Innovation Centre Denmarks program InnovationGROWTH hjælpe dig.

Innovation Centre Denmarks nye SMV-program InnovationGROWTH kan hjælpe din virksomhed vokse globalt. InnovationGROWTH er et innovationsprogram i to faser. I den første fase, InnovationPREPARATION, vurderer en konsulent din virksomheds innovationspotentiale og muligheder for international kommercialisering. I anden fase, InnovationIMPLEMENTATION, står Innovation Centre Denmark klar med hjælp til at implementere din virksomheds handlingsplan.

Flere innovationssamarbejder fra Innovation Centre Denmark

InnovationGROWTH henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der arbejder med informations- og kommunikationsteknologier. Derudover har Innovation Centre Denmark andre tilskudsprogrammer som Entrepreneurship and Innovation camps og Innovationspakker. Hvis du er interesseret i at deltage i InnovationGROWTH eller søge andre tilskud, så kontakt fuldmægtig Jennifer XiaoBao Huang jenhua@um.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Hvad er Innovation Centre Denmark?

Innovationscentrene i Silicon Valley, München, Shanghai, São Paolo, Seoul og New Delhi er etableret i samarbejde mellem Eksportrådet, Udenrigsministeriet og Ministeriet for Uddannelse- og Forskning.
Uanset om du er iværksætter, forsker eller en etableret virksomhed så kan Innovation Centre Denmark hjælpe dig med at gå fra viden til vækst gennem international forskning og udvikling eller gennem skræddersyet rådgivning og forretningsmæssige partnerskaber.