erhvervspartnerskabet

Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion er nu åben for ansøgninger

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og har du potentiale og ambition om at vækste, så kan du nu ansøge om at få rådgivning om automatisering og digitalisering af din produktion. 

Erhvervspartnerskabet for Avanceret produktion, som GTS-nettet er en del af, ønsker at fremme en teknologisk og digital omstilling i de små- og mellemstore produktionsvirksomheder. Erhvervspartnerskabet skal over de næste fire år formidle viden og udmønte 42 mio. kr. med det formål at fremme anvendelse af ny teknologi i danske produktionsvirksomheder.

Der er nu åben for ansøgninger i Erhvervspartnerskabet

Der er to muligheder.

Tilskud til potentialeafklaring:

Her kan du søge et fast tilskud på op til 100.000 kr. til et potentialeafklaringsforløb. Du kan bruge tilskuddet til køb af rådgivning i forbindelse med potentialeafklaring og udarbejdelse af en businesscase, der skal vise det økonomiske og forretningsmæssige potentiale i at indkøbe og implementere ny teknologi.

Tilskud til implementering

Du kan søge et fast tilskud på op til 150.000 kr. til et implementeringsforløb. Du kan bruge tilskuddet til køb af rådgivning og/eller uddannelse i forbindelse med en faktisk implementering af ny produktionsteknologi eller nye digitale løsninger.

Du skal sende din ansøgning til Erhvervspartnerskabet senest den 1. november.

Læs mere om Erhvervspartnerskabet og ansøgningsproceduren her