Endeligt program for debatseminar om fremtidens samfundspartnerskaber

I samarbejde med ATV inviterer GTS den 24. september til debatseminar om de kommende samfundspartnerskaber om innovation, og du kan stadig nå at tilmelde dig. Programmet er nu endeligt på plads med masser af skarpe indlæg fra key note speakers fra både ind- og udland.

Seminaret den 24, september vil stille skarpt på, hvordan fremtidens samfundspartnerskaber om innovation skaber løsninger, der finder anvendelse og skaber vækst og arbejdspladser i Danmarks små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

Debatten er højaktuel netop nu, hvor INNO+ kataloget med en kortlægning af de danske strategiske indsatsområder er lige på trapperne, og politikerne sidder om forhandlingsbordet vedrørende en reform af forsknings- og innovationsrådssystemet.

Seminaret byder på indlægsholdere fra Irland og England, der vil komme med eksempler på, hvordan inddragelse af SMV’er i innovationspartnerskaber gribes an i disse lande. Derudover vil der være virksomhedsindlæg fra danske CEOs, der vil kaste lys over SMV-udfordringerne ved deltagelse i partnerskaber.

Seminaret afsluttes med en debat mellem oplægsholderne og blandt andre Anders Klöcker, Enhedschef i Center for Innovation i NaturErhvervstyrelsen, der er ansvarlig for udviklingen af pilotpartnerskabet ”Månegrisen”.

Du kan stadig nå at tilmelde dig seminaret. Tilmeld dig her eller til Chefkonsulent Esben Fiedler Røge på efr@atv.dk senest fredag den 20. september 2013.

Du kan også læse det opdaterede program her