Vil du gerne introduceres til “Simplimize”

Simplimize er en operationel fremgangsmåde til forenkling af virksomheders produktprogram. Du har nu mulighed for at deltage på et gratis webinar, hvor du får indblik i Simplimize, og hvor du kan høre om dine muligheder for uddannelse og certificering inden for metoden, samt mulighed for at blive Simplimized. 

Simplimize er en operationel fremgangsmåde til forenkling af virksomheders produktprogram. Metoden og værktøjerne er afprøvet hos mere end 30 virksomheder. De er glade for lavere kapitalbinding og hurtigere levering – men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed, de ikke havde turdet drømme om.

Al optimering starter med forenkling. Så enkelt er det.

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

Tanken bag Simplimize er i sig selv ikke ny. Men ved at samle kendt viden i en operationel tilgang med konkrete værktøjer, fungerer Simplimize som den røde tråd, der forenkler dit produktprogram og optimerer din forretning. Samtidig får din virksomhed et fælles sprog på tværs af salg, produktion og udvikling.

På dette webinar bliver du præsenteret for baggrunden for Simplimize og de værktøjer, som fremgangsmåden indeholder. Derudover får du et bredt overblik over alle mulighederne for at blive Simplimized, herunder hjælp fra de certificerede konsulenter, interne Simplimize oplæg samt mulighederne certificering og uddannelse.

Det gratis webinar foregår følgende datoer: 22. september, 27. oktober, 23. november og 13. december 2016.

Læs mere om tid, sted og tilmelding her

Læs mere om Simplimize her