klima

DHI sætter klima på skoleskemaet

DHI har sammen med Alpha Film og med støtte fra Undervisningsministeriet lavet en undervisningsfilm med fokus på klimaændringer og -tilpasninger i Danmark. Filmene, som primært er for de ældre folkeskoleelver og gymnasieelever, kan også bruges i andre sammenhænge og er et element i DHIs generelle klimaundervisning.

Undervisningsmateriale blev udviklet sammen med eleverne

For at gøre filmene mere anvendelige har DHI i samarbejde med elever fra Rungsted Gymnasium lavet undervisningsmateriale med praktiske opgaver. Undervisningsmaterialet blev udviklet under Rungsted Gymnasiums årlige Innovationsfestival hvor eleverne kunne komme med deres bedste bud.

Der blev knoklet på lave det bedste undervisningsmateriale i 17 forskellige grupper og efter tre dage blev de tre bedste løsninger kåret.

”Hele projektet har været en positiv oplevelse for både folkeskolelærerne og deres elever og gymnasielærerne og deres elever – og for DHI. Der er skabt en kontakt mellem alle tre parter og åbnet op for fremtidige samarbejder med henblik på at øge interessen for de naturvidenskabelige fag” udtaler Anders Chr. Erichsen, DHI.

Læs mere.

Se klimafilmen

Del 1

Del 2

Læs mere om klimafilmen