From Waste 2 Value

Deltag i AgroTech Challenge From Waste 2 Value

Hvis du drømmer du om en karriere inden for fødevareindustrien, et af Danmarks største og mest eksporttunge erhverv, så får du her en enestående mulighed for at bevise dit værd til AgroTech Challenge From Waste 2 Value.

Har du lyst til at arbejde med innovation, produkt- og konceptudvikling, lave markedsanalyser og udarbejde business cases, så er AgroTech Challenge et rigtig godt sted at begynde.

Virksomhederne venter på din løsning

AgroTech har inviteret en række virksomheder, der venter på DIN løsning. Virksomhederne – både primærproducenter og fødevareproducenter – har brug for innovative ideer til, hvordan de kan reducere spild ved at omdanne spildet til nyskabende produkter. Du og de øvrige studerende skal ud fra det udvikle koncepter og produkter baseret på råvarer, der ellers ville gå til spilde.

En sjov og hård uge der pynter på CV’et

Udgangspunktet for AgroTech Challenge er hos AgroTech i Agro Food Park, hvor du bliver en del af en uge med en god blanding af faglige oplæg, der kan inspirere dig til at løse opgaven, og sociale arrangementer. Det bliver sjovt og hårdt og du får udvidet dit netværk, samt får noget relevant nyt indhold til dit CV.

Dyst om præmien på 20.000 kr.

AgroTech søger 20 studerende fra forskellige studieretninger til at deltage i uge 34. I inddeles i grupper og dyster om en præmie på 20.000 kr.

Læs mere og tilmeld dig senest den 29. april.