epatch

DELTA frasælger ePatch til amerikanske BioTelemetry, Inc.

Det danske GTS-institut har med virkning 1. april 2016 frasolgt sit ePatch ® forretnings-område til selskabet BioTelemetry, Inc., der er noteret på den amerikanske børs NASDAQ. Med handlen skabes dermed et nyt dansk medicoselskab, der fortsætter med at udvikle teknologien til fremtidens hjerteovervågning.

-Vi anser BioTelemetry som den rette til at fortsætte kommercialiseringen af ePatch ® teknologien. Med frasalget sikrer vi, at teknologien kommer videre i kompetente hænder og derved til gavn for flest muligt. Vi er på den måde glade for at kunne tilgodese vores mission som fødselshjælper for ny teknologi på vej mod markedet, udtaler Juan Farré, administrerende direktør i DELTA.

Konceptet bag ePatch ® teknologien blev undfanget i 2005 og er i videreudviklingen støttet af offentlige fonde, herunder det tidl. Højteknologifonden, Markedsmodningsfonden og Rådet for Teknologi og Innovation.

-Vi er stolte over, at mange års indsats fra vores dygtige udviklingsgruppe i samarbejde med forskere på danske universiteter og hospitaler nu resulterer i et spin-off selskab, der har et markedsgodkendt produkt, udtaler Jesper Haugaard, bestyrelsesformand i DELTA.

ePatch ® er en trådløs, kropsbåren sensorteknologi til måling af fysiologiske parametre. Teknologien er patenteret, produkterne er CE-mærket, og udviklingsgruppen ISO 13485 certificeret. Selve teknologien er platformsbaseret, men de første applikationer har været målrettet hjerteovervågning.