DELTA

DELTA er nu “Technical Service Laboratorium”

Det er lykkedes DELTA som det eneste EMC-laboratorium i Skandinavien at blive godkendt “Technical Service Laboratorium” af den tyske myndighed KBA. Dette åbner muligheden for danske producenter af automotivt udstyr, at opnå E1-mærkning af deres produkter.

KBA (Kraftfahrt-Bundesamt), der er den tyske pendant til Trafikstyrelsen i Danmark, har anerkendt og godkendt DELTA for deres velstrukturerede EMC-laboratorie i Aarhus og deres kompetence indenfor EMC. Godkendelsen betyder, at de danske producenter af automotivt udstyr nu har kortere vej til E1-mærkning. DELTA, der i forvejen er godkendt af den svenske transportstyrelse (E5), fortsætter derved udviklingen af EMC-laboratoriet i Aarhus indenfor det automotive segment.

Nu skal producenter kun gå ét sted hen

Godkendelsen betyder, at producenterne af automotivt udstyr nu kan udnytte ”One Stop Shopping” ved at kontakte DELTA, hvor det tidligere har været nødvendigt at kontakte adskillige leverandører for at opnå E-mærket og derefter komme ud på det europæiske marked med E1-typegodkendelse. DELTA sørger for relevante tests, dokumentation i form af en akkrediteret rapport og ansøgning om typegodkendelse ved KBA og er således den eneste leverandør, der er med fra start til slut.

DELTA i Aarhus har gennem længere tid, på baggrund af godkendelsen ved den svenske transportstyrelse, testet og godkendt elektroniske komponenter og systemer til E5-mærkning, og har bl.a. via dette oparbejdet god erfaring og dyb indsigt i processen og arbejdsgangen med myndighederne. Med E1-mærkningen åbner nu nye muligheder for danske automotive producenter.

DELTA kan nu bedre tilpasse løsningerne

-DELTA’s ønske om at blive godkendt af KBA samt den svenske transportstyrelse, er for at kunne tilbyde vores kunder en helstøbt ydelse i bestræbelsen på at få E-mærket deres produkt – hvad enten ønsket er E1 eller E5. Vi er meget stolte af, at det er lykkedes at blive godkendt af begge myndigheder. Dette gør det muligt at tilpasse løsninger til vores kunder, samtidig med at vi i dag nu kan facilitere hele processen lige fra test og sammensætning af dokumentation til endelig godkendelse, siger Martin Randrup Villadsen, Head of Department, DELTA.

Læs mere