Danmark er vært for Big Science Business Forum

Danmark er vært for den første Big Science Business Forum (BSBF2018) nogensinde, når arrangementet rykker til hovedstaden d. 26-28. februar 2018.

For første gang nogensinde samles repræsentanter fra otte af verdens største forskningsfaciliteter i Big Science Business Forum for at præsentere deres samlede udbud for den europæiske industri.

Samarbejde med Europas store spillere

Uddannelses- og Forskningsministeriet er sammen med BigScience.dk værter for den kombinerede industrimesse og konference, som faciliteters i samarbejde med ni af Europas største forskningsinfrastrukturer. Herunder blandt andre CERN – Det Europæiske Center for Højenergifysik og EMBL – Det Europæiske Molekylær Biologiske Laboratorium.

Udover deltagere fra otte af de største Big Science-faciliteter forventer Uddannelses- og Forskningsministeriet op mod 1.000 deltagere fra primært europæiske virksomheder. Du kan se en oversigt over deltagere og stande her.

Dermed er rammerne sat for at konferencen kan øge bidrage til at gøre det europæiske marked for big science mere gennemsigtigt og sammenhængende, hvilket gerne skulle lede til øget konkurrence. Det er forventningen, at BSBF2018 bliver Europas ”one-stop-shop” på Big Science markedet.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her