fødevarekontaktmaterialer

Bruger eller sælger du fødevarekontaktmaterialer?

Har du styr på reglerne for dokumentation og brug af fødevarekontaktmaterialer? Specialister fra FORCE Technology og DHI giver dig et indblik på denne ekstra temadag.

Gør ligesom 72 andre før dig har gjort og tilmeld dig denne ekstra temadag om reglerne for dokumentation og brug af fødevarekontaktmaterialer. På grund af stor interesse er der oprettet en ekstra temadag den 20. januar. Tilmeld dig her

Få indblik i reglerne for fødevarekontaktmaterialer

Plast-og papbakker til tomater, tætningsringe i produktionsudstyr, grillriste og papirservietter er alle eksempler på fødevarekontaktmaterialer. Trods forskelligheden skal materialer af plast, gummi, metal, papir mm. overholde samme lovgivning om fødevarekontaktmaterialer. Bruger du varerne i din produktion, eller sælger du dem videre, er det dit ansvar at dokumentere, at lovgivningen overholdes.

Men hvilke krav er det, der skal overholdes, og hvordan er det nu lige, man beviser, at man gør det?

Det kan du blive klogere på på denne ekstra temadag, hvor specialister fra FORCE Technology og DHI giver dig et indblik i reglerne for fødevarekontaktmaterialer.

Tilmeld dig allerede i dag

Tilmeld dig her

Tilmeldingsfristen er 12. januar 2016. Bemærk venligst at efter 12. januar 2016 er tilmeldingen bindende. Temadagen afholdes den 20. januar 2016 kl. 11:30-16.00 i Forskerparken Odense. Det koster 300 kr. at deltage.