Blive klogere på robotteknologi i byggeriet

Er du klar på en inspirerende eftermiddag i byggeriets- og robotteknologiens tegn, så tilmeld dig dette arrangement, som finder sted d. 6 december. Gør det, hvad enten du er ingeniør, iværksætter, arkitekt, bygherre, økonom eller bare synes det lyder spændende. Deltager du i temadagen, vil du have rig mulighed for at blive klogere på teknologier i byggeriet.

Byggebranchen er som så mange andre brancher presset på økonomi og effektiviseringer. Blandt andet af denne årsag ses der allerede en del eksempler på hvordan byggebranchen innoverer, nytænker forretningsmodeller og opfinder nye bæredygtige materialer. Alt dette er med til at skabe en fortsat stærk branche i Danmark.

Robotteknologier med potentiale

I danske produktionsvirksomheder har robotteknologi og automation vist sig, at kunne skabe øget konkurrenceevne, mere ensartet kvalitet og ikke mindst en evne til bedre leveringstid. Det er vigtigt at brancher lærer af hinanden og derfor sættes der fokus på hvordan teknologi og robotteknologi kan bruges i byggeriet. Her også hvad det ville kunne føre med sig. Disse udsigter bliver da også et omdrejningspunkt til temadagen.

Arrangementet afholdes af Dansk Arkitektur og Teknologisk Institut, Center for Robotteknologi i Odense. Her har man sammensat et program, der medfører at du vil blive inspireret af iværksættere, der har sammenkoblet teknologi og byggeri på spændende måder. Du vil høre om de seneste tendenser inden for byggeriet og der vil være en rundtur i Robotcentrets faciliteter. Her vil du have rig mulighed for at se hvad der rør sig i den robotteknologiske verden med egne øjne.

Arrangementet finder sted den 6. december fra kl. 12.30 til 16.30 og er gratis.

Se programmet og tilmeld dig her

Billede: Teknologisk Institut