Besøg to af de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen

I august har du mulighed for at få et indblik i, hvorfor Inrotech og Inwatec er blandt de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2018.

De tre virksomheder som løb med en nominering til DIRA Automatiseringsprisen 2018 blev fundet tilbage i Maj. Ud af i alt 15 kvalificerede indstillinger valgte juryen tre til at kæmpe om at vinde prisen, der uddeles ved åbningen af automatikmessen i Brøndby den 11. september.

De tre virksomheder der er i spil til prisen som uddeles af Dansk Robot Netværk (DIRA) er henholdsvis Linak, Inwatec og Inrotech. Linak var vært for et virksomhedsbesøg d. 4. Juni, men du kan stadig nå at være med når juryen og andre interesserede lukkes ind i varmen hos Inwatec og Inrotech senere i år.

Onsdag den 22. august byder Inwatec DIRAs medlemmer indenfor til et virksomhedsbesøg, der vil give et indblik i virksomhedens udvikling af maskin- og automationsløsninger til industrivaskerier verden over.

Torsdag den 30. august åbner den fynske robotintegrator Inrotech dørene til et spændende virksomhedsbesøg hos deres kunde Welcon i Give.

Herunder kan du med udgangspunkt i henholdsvis Inrotechs og Inwatecs indstillinger læse, hvorfor virksomhederne er med i kampen om at vinde Automatiseringsprisen 2018.

Det er gratis for DIRA-medlemmer at deltage i arrangementerne, som dog har et begrænset antal pladser. Er du ikke medlem af DIRA er du også velkommen, men du vil opkræves et beløb for at deltage. Kontakt DIRA her for at høre mere.

Inrotech:

Inrotech er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2018 for virksomhedens mobile svejserobotter med adaptiv intelligens, der er udstyret med særlig software som muliggør, at selv personer uden kendskab til programmering let og ubesværet kan betjene robotterne. Derudover kan Inrotech’s mobile svejserobotter anvendes, hvor traditionelle svejserobotter ofte må give tabt, da virksomhedens robotter kan opsættes og anvendes overalt.

Inrotech’s svejserobotter bidrager ikke alene til et bedre arbejdsmiljø for medarbejdere, men derudover øger virksomhedens produkter også kvaliteten af svejsninger betragteligt samt bidrager til at fastholde produktionen af store stålkonstruktioner i Danmark.

Inwatec:

Den fynske ingeniør- og maskinvirksomhed Inwatec er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen på baggrund af virksomhedens udvikling af innovative maskiner og automationsløsninger til industrivaskerier, der har til formål at eliminere mængden af manuelle processer. Maskinerne giver større sikkerhed for de ansatte, der slipper for at have hænderne i det snavsede vasketøj, og samtidig undgås tunge løft.

Inwatecs løsninger til vaskeriejerne bidrager ligeledes til øget produktion, fordi robot- og automationsløsningerne effektiviserer de mange gentagne og ensformige processer, som finder sted i produktionen. Derudover kan maskinerne køre om aftenen eller i weekenderne i spidsbelastningsperioder.