THE ACADEMY by DHI

THE ACADEMY by DHI samarbejder med DTU

THE ACADEMY by DHI har afholdt et internationalt tre-ugers master-kursus om ”Coastal and Marine Modelling” i samarbejde med Institut for Mekanisk Teknologi på DTU. 16 ambitiøse Master- og Ph.d.-studerende indenfor vandbygning har nydt godt af kurset, som er udarbejdet af DHI og Institut for Mekanisk Teknologi på DTU. På det tre-ugers master-kursus, ”Coastal and Marine Modelling fik de studerende bl.a. undervisning i avanceret modellering og vandbygning.

Milepæl i deltagernes professionelle karriere

”Dette kursus har givet en unik forståelse af arbejdet med modellering, og det vil være en milepæl i deltagernes professionelle karriere”, sagde professor Jacob Hjelmager, DTU, efter kurset. Kurset har anvendt MIKE 21 model-pakken, som er MIKE by DHI’s software til offshore og kystprojekter.

The ACADEMY by DHI

The ACADEMY by DHI udbyder en bred vifter af træningskurser og kompetenceopbygning, som kan vare fra en enkelt dag til flere måneder. DHI udbyder også en række tematiske kurser og MIKE by DHI-kurser. Dertil kommer forskellige workshops og temadage – alt med udgangspunkt i forskellige problemstillinger, der inddrager vand.

Læs mere.