Tak for et godt Folkemøde 2017

Vigtige temaer blev sat til diskussion i GTS-debatterne i teltet ”Grib-mulighederne” under årets folkemøde. Paneldeltagerne fik lagt nogle spændende spor ud for fremtiden, hvor bl.a. disruption og kunstig intelligens kommer til at spille en afgørende rolle i samfundet. Her kan du få en lille smagsprøve på, hvad der skete under vores debatter.

Drone-branchen i kraftig vækst

En nyligt opdateret kortlægning fra Teknologisk Institut viser, at antallet af professionelle drone-operatører i Danmark er steget med 30 procent på mindre end et år. Samtidig er brugen af droner udvidet til nye formål, skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Bedre forebyggelse på baggrund af Projekt Brandårsager

Forbedret kampagnemateriale og forhåbentlig et lavere antal dødsbrande. Det bliver resultatet af ’Projekt Brandårsager’, som DBI har netop har gennemført i samarbejde med Beredskabsstyrelsen, Rigspolitiet, og med støtte fra TrygFonden.

FORCE Technology søger nye kolleger

Hos FORCE Technology er man på udkig efter nye kolleger som har lyst til at føre GTS-instituttet ind i fremtiden. Er du ingeniør med interesse i inspektionsarbejde, specialist i EMC eller har du evner som projektleder, så kig med her.

Grib mulighederne på Folkemødet på Bornholm

GTS er på Folkemødet med spændende debatter om: Disruption, fremtidens bæredygtige fødevarer, cyberangreb, oversvømmelse af de danske kyster, kunstig intelligens og erhvervssuccesen Bornholm. Tjek hele vores program her!
opfind

Danske opfindere skaber milliard-omsætning

Opfinderrådgivningen har årligt kontakt med tusindvis af iderige danskere, som får hjælp til at teste deres gode ideer. Ny måling viser, at danske opfindere de sidste ti år har bidraget til milliard-omsætning i eksisterende virksomheder. 

Facts om folks færden designer fremtidens bibliotek

250 konferencedeltagere har sagt ja tak til at lade sig tracke af 29 sensorer på Next Library konferencen i Aarhus i disse dage. Det er en del af et større eksperiment, der skal vise, hvordan de ca. 5.500 dagligt besøgende færdes på det nye bibliotek.  

Kom og bliv klogere på GTS!

GTS-foreningen inviterer til fredagshygge på Folkemødet. Mød nogle af fredagens oplægsholdere, find ud af hvor godt insekter og 3D printet mad smager til vin og fadøl og gæt med, når vi laver en lille quiz om GTS-institutterne. Hvor meget ved du egentlig? 
folkemødedebat

Hvad kan vi lære af Bornholm?

Tal fra KL viser, at solskinsøen placerer sig i den danske superliga, når det handler om at skabe nye arbejdspladser. Hvad er baggrunden for den succes? Det spørger vi bl.a. Lea Wermelin (S), Carsten Scheibye (V) og Lars Nørby Johansen om i folkemødedebat.

Grib mulighederne i vores InnovationsSupermarked!

Vil du gerne møde nogle af dem, der kan hjælpe din innovative idé videre? Og vil du vide mere om mulighederne for at komme med i FoU-projekter? Og kigger du forbi Folkemødet på Bornholm? Så har vi et godt tilbud til dig!