Cirkulært byggeri vil overhale lineært byggeri inden 2030

Inden 2030 har cirkulært byggeri overhalet lineært byggeri i konkurrencedygtighed. Sådan lyder meldingen fra en række førende aktører, efter en stor investering i Circle Bank - et nyt ambitiøst projektsamarbejde.

Nyt projekt skal styrke genanvendelsen af plastaffald fra husstande

Forbedret genanvendelsesteknologi skal bl.a. bidrage til, at mere plastaffald kan genanvendes til samme brug i stedet for at blive downcyclet.

Temadag: Landbrugsfaglige muligheder og udfordringer

Tirsdag d. 20. april inviterer “Vækst i Agroindustrien” til den anden af fem temadage, hvor der på dagen vil være fokus på landbrugsfaglige muligheder og udfordringer.

Virksomheder har investeret sig ud af Corona-krisen

Ny analyse viser, at sammenlignet på faktorer som omsætning og medarbejderfastholdelse, så klarer virksomheder, der har investeret i automation, innovation og digitalisering under Covid-19 sig bedre end de, der ikke har.

Etik som AI-konkurrenceparameter?

I et nyt projekt har man udviklet et værktøj, der skal hjælpe virksomheder med at have kontrol over den digitale designproces, når det kommer til etik.

GTS: Giver adgang til testfaciliteter inden for produktion

Arbejder du i en produktionsvirksomhed, og vil du gerne vide mere om nye innovative muligheder? Hos GTS-institutterne har du adgang til mere end 50 forskellige test- og udviklingsfaciliter, som du kan bruge til implementering af ny produktionsteknologi.

Ref-Lab drives af FORCE Technology de næste 4 år

FORCE Technology fortsætter som Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for luft frem til 2025. Opgaven består bl.a. i at rådgive og vejlede virksomheder og myndigheder i at regulere og måle luftforurening.

Sådan vælger du de rigtige vinduer

Vinduer og deres betydning for fx indeklima, energi og økonomi er ofte undervurderet. Teknologisk Institut har derfor netop lanceret en ny vejledning, der er en guide til hvordan du stiller krav, når du skal vælge vinduer.

Danske virksomheder står overfor væksteventyr indenfor ny energiform

Fire GTS-institutter er i samarbejde i gang med en kortlægning, der skal sætte tal og eksempler på det forventede væksteventyr indenfor Power-to-X.

SMV:Digital åbner for pulje til digital omstilling

Fredag d. 16. april åbner tilskudspuljen i SMV:Digital igen for ansøgninger, hvor SMV’er kan søge om tilskud på 100.000 kr. til rådgivning om automatisering, digitalisering og e-handel.