Nyt projekt vil reducere madspild i dejproduktionen

Innovationsfonden har investeret 6 mio. kr. i nyt projekt, der skal halvere spild samt sikre kvaliteten i dej-producerende virksomheder ved overvågning af ingredienserne og selve fremstillingsprocessen. Teknologisk Institut deltager i projektet.

Homeland Security konference

Innovationsnetværkene CenSec og Inno-Pro holder konference om cybersikkerhed med danske og internationale repræsentanter fra forskningsverdenen, industrien og myndighederne. Udover diverse oplæg og paneldebatter, vil deltagerne udstille deres cybersikkerhedskapaciteter og kompetencer i forbindelse med konferencen. 

Søren Pind besøger Teknologisk Institut i Odense

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og flere medlemmer af Disruptionrådet besøgte den 9. oktober 2017 Teknologisk Institut i Odense, hvor de fik introduktion til, hvordan Instituttet understøtter automation og digitalisering i den danske fremstillingsindustri. 

Forskning i produktion styrker dansk erhvervsliv

En række store og små danske virksomheder har på få år opnået bemærkelsesværdige resultater ved at producere på nye måder. Det viser et studie af det samarbejde mellem virksomheder og forskningsinstitutioner om nye produktionsmetoder, som er foregået i projektet MADE.  

Tilskud til potentialeafklaring og implementering af ny teknologi

Der er igen åben for en ny ansøgningsrunde til Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion. Erhvervspartnerskabet understøtter brugen af ny produktionsteknologi som fx robotter, digitalisering og kunstig intelligens. 

Smarte droneløsninger til måling og overvågning af danske vandløb

DHI er en del af RIVERSCAPES-konsortiet, som vil udvikle en ny UAV-løsning til overvågning, der skal levere innovative hydrometriske og økologiske data med høj rumlig opløsning og dækning.

Hvordan sætter jeg ind mod cyberangreb?

På denne workshop lærer du at bruge Attack Navigator – et værktøj, som hjælper virksomheder med at forudsige og afværge potentielle cyber-angreb. Du kan deltage i enten København eller Aarhus - gratis.

Årsmøde om den teknologiske videnbro – nu og i fremtiden

Der er et uforløst potentiale i videnbroen, og det kalder på mere samarbejde mellem GTS-institutter, virksomheder, universiteter og uddannelsesinstitutioner var budskabet fra Mette Reissmann (S) på GTS-nettets årsmøde. 

Ny rapport har fokus på deling af testfaciliteter på tværs af Østersøregionen

Test- og demonstrationsfaciliteter spiller en afgørende rolle for vellykket kommercialisering af nye digitale produkter og tjenester. Det gælder især for små og mellemstore virksomheder. Det skriver Baltic Development Forum i ny rapport. 

Nye lys skal byde på bedre indeklima

Et nyt projekt ved navn CANDLE skal gøre den verdenskendte danske hygge endnu hyggeligere. Projektet, der støttes af Innovationsfonden, vil nemlig udvikle levende lys, som udleder færre sundhedsskadelige partikler og gasser.