Akkrediteret test af mundbind sikrer kvalitet og dokumentation

Mundbind anvendes i stigende omfang som værnemiddel i kampen mod Coronavirus. FORCE Technology tilbyder nu akkrediteret test af mundbind, så du kan være sikker på at produktet rent faktisk lever op til de krav, som er beskrevet i standarden og at det kan dokumenteres.

GTS-institutternes teknologiske infrastruktur

På hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk finder du beskrivelser af test- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår.

Katarina Ammitzbøll på besøg hos FORCE Technology

Hvordan bidrager GTS-institutterne til at skabe dansk innovation? Det fik de konservatives uddannelses- og forskningsordfører Katarina Ammitzbøll en smagsprøve på, da hun var på besøg hos FORCE Technology i uge 27.

ITD stiller sig i spidsen for digitaliseringen af dansk vejgodstransport

I tæt samarbejde med Alexandra Instituttet etablerer ITD et internationalt videncenter og stærkt udviklingsmiljø, der sætter turbo på den digitale omstilling af den danske vejgodstransport.

GTS’er udpeget til Innovationsfondens bestyrelse

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget fire nye bestyrelsesmedlemmer til Innovationsfonden. Mette Glavind, direktør for Byggeri og Anlæg, Teknologisk Institut, er nyt medlem af bestyrelsen. 

Dårlige masker på markedet

DR skriver om, at forkerte certifikater på masker til at beskytte mod coronavirus har været et stort problem under coronakrisen. Heldigvis har FORCE Technology arbejdet hårdt for at teste om indkøbte masker lever op til EU kravene, før de tages i brug i det danske sikkerhedssystem.

Juan Farré er ny adm. direktør for Teknologisk Institut

Juan Farré kommer fra en stilling som CTO i FORCE Technology. Når Teknologisk Institut skifter direktør d. 1. oktober 2020, er det derfor et velkendt ansigt i ”GTS-familien”, der tager over.

FN’s verdensmål: Bæredygtighed er på de fleste virksomheders dagsorden

Langt hovedparten af danske virksomheder har taget initiativer mod øget bæredygtighed – hver femte virksomhed arbejder målrettet med FN’s 17 Verdensmål for bæredygtighed. Det viser en undersøgelse blandt danske virksomheder lavet af Teknologisk Institut.

Kvart milliard til at løse fremtidens udfordringer i produktionsvirksomheder

Danske virksomheder skal i et nyt projekt til en kvart mia. kr. samarbejde med forskere og eksperter om at gøre produktionen herhjemme mere effektiv, fleksibel og mere bæredygtig.

Gratis udviklingsforløb ruster fremstillingsvirksomheder til en ny virkelighed

Gennem et nyt initiativ fra Industriens Fond tilbydes 70 danske virksomheder forløb, som kan hjælpe med at overvinde Corona-udfordringer.