e-bog om IoT-sikkerhed fra Alexandra Instituttet

Der er ingen tvivl om, at når vi kobler vores produkter på nettet og giver kunderne ny funktionalitet og producenterne indsigt i en masse data, så gør vi også produkterne mere såbare. Men i denne e-bog om IoT-sikkerhed giver Alexandra Instituttet dig opskriften på, hvordan du skal tænke sikkerhed ind i dit IoT-produkt! 

IT-virksomheder forbereder sig på persondataforordningen

Alexandra Instituttet har interviewet den GDPR-ansvarlige i ti mellemstore it-virksomheder og analyseret, hvilke tekniske og organisatoriske udfordringer, it-virksomhederne står med. Flere af virksomhederne havde en positiv tilgang og en plan fremadrettet. 

Det offentlige innovationssystem i EU skal forbedres

Innovation inden for materialeteknologi skal være inspiration for en undersøgelse under Uddannelses- og Forskningsministeriet i det interregionale projekt Public Policy Living Laboratory sammen med seks andre regioner i EU. Teknologisk Institut deltager i følgegruppen.

Alexandra Instituttet søger softwareudviklere og softwarearkitekter

Alexandra Instituttet er på udkig efter nye kolleager, der kan være med til at løse nye spændende og udfordrende opgaver inden for fremtidens sundheds-it, smarte produkter, Internet of Things, interaktiv velfærdsteknologi, bygninger og byrum, augmented reality, big data, machine learning, datavisualisering og cyber security. 

Ny strategi for forskning og innovation

Regeringen har netop fremlagt sin strategi ’Danmark – klar til fremtiden’, der indeholder regeringens mål og pejlemærker for fremtidens forskning og innovation. Målene understøttes af 28 initiativer GTS glæder sig især over det store fokus på teknologi i anvendelse. 

DBI har fået nyt design og ny hjemmeside

Med en lang historie bag sig, en livsvigtig mission og et anerkendt brand var der mange overvejelser i spil, da DBI skulle have nyt firmalogo og nyt design. Men DBI er nu klar med en opfriskning af sit visuelle udtryk. 

Robot hjælper julestemningen på vej

Teknologisk Institut i Odense arbejder med et bredt spektrum af robotteknologi. Hvad mange måske ikke ved, er, at der også er en lille tværgående specialenhed dedikeret til at hjælpe julestemningen på vej. 

FORCE Technology søger nye medarbejdere

Er du på udkig efter nyt job, så søger FORCE Technology fire nye medarbejdere: En svejsetekniker til rumprojekt, en rejsemontør til tilstandsvurdering af skibe i hele verden, en facility manager/afdelingschef og en Tekniker til kalibrering af temperatur- og trykmåleudstyr. Læs mere om stillingerne her. 

Hvor farlig er partikelforurening fra brændeovne, trafik og industri?

Hvordan vurderer man partikelforurening fra trafik, brændeovne og industri bedst muligt? Det vil nyt europæisk projekt finde svar på. Tre GTS-institutter deltager i projektet, og det bringer dem helt i front med partikelforskning.  

Nyt fra fronten: Neurale netværk, unity og kortdata

Kom og få en praktisk introduktion til at arbejde med kortdata fra den virkelige verden, når en af Alexandra Instituttets eksperter fortæller om sine erfaringer med at gøre Kortforsyningens højdemodel tilgængelig som et plugin til spilmotoren Unity.