Konference: Fremtidens klimasmarte fødevarer

Minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling, Mogens Jensen (S), åbner ny fødevarekonference, der har fokus på  fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. Deltagerne får på konferencen indsigt i nye trends og teknologiske muligheder. På grund af corona foregår konferencen digitalt.

ATV’s Teknologiske Topmøde 2020: Danmark 5.0

ATV ser coronakrisen som et wakeup-call til at nytænke uhensigtsmæssige rutiner og geare vores samfund mere intelligent. Deltag og vær med til at debattere en ny, bæredygtig teknologistrategi for Danmark på ATV's Teknologiske Topmøde 2020: "Danmark 5.0".

Kronik: Danmark skal være et førende grønt testland

Hvis vi skal indfri den ambitiøse målsætning om massiv reduktion i drivhusgasudledningen, skal vi gøre noget andet, end vi plejer. Derfor er vi også glade for det ekstra fokus på grøn forskning og innovation. Det skriver Lia Leffland, ATV, Mette Fjord Sørensen, DI, Mikael Bay Hansen, Dansk Metal, Thomas Damkjær Petersen, IDA og Ragnar Heldt Nielsen, GTS-foreningen i kronik i Altinget.

Danmark som grønt testland – Konference

Deltog du ikke i konferencen om Danmark som grønt testland d. 25. september, så kan du nu se en video af hele arrangementet – og høre de forskellige talere.

MADE Innovationskonference om fremtidens produktion

Torsdag d. 29. oktober inviterer MADE til en virtuel innovationskonference, hvor der vil blive sat fokus på hvordan MADE skaber værdi gennem viden og innovation.

SummIT 2020: Grønt digitalt lederskab

Deltag i SummIT 2020, og bliv klogere på, hvordan IT kan agere løftestang for verdensmålene, og hvordan du som virksomhed kan skabe ny værdi ved at arbejde med verdensmålsomstilling.

14 nye viden- og erhvervsklynger fordelt i hele landet

Uddannelses- og forskningsministeren har udpeget de klynger, som fra 2021-2024 skal skabe mere dansk innovation. GTS-institutterne er med til at sikre dækning i hele landet.

Dansk hamp skal udvikles til bæredygtige tekstiler

Nyt projekt, støttet af Innovationsfonden, skal gøre det muligt for dansk landbrug og tekstilindustri at producere bæredygtige tekstiler fra dansk dyrket hamp.

Den grønne omstilling kalder på handling nu!

På en netop afholdt konference om Danmark som grønt testland var budskabet klart: Hvis Danmark skal være en grøn superstjerne, kræver det handling nu! Det kræver også danske test- og udviklingsfaciliteter, der gør det muligt at omsætte de gode ideer til markedsklare produkter.

GTS-formanden takker af – tak for indsatsen

Søren Stjernqvist stopper som direktør for Teknologisk Institut og dermed også som formand for GTS-foreningen igennem 17 år. Han efterlader et GTS-system, der er stærkere end nogensinde.