Tirsdag d. 7. marts kan du deltage i en MADE innovationskonference, der sætter fokus på, hvordan den nyeste forskning kan hjælpe produktionsvirksomheder med at få robuste forsyningskæder.

Den seneste tids forsyningskriser har understreget nødvendigheden af at skabe agile og modstandsdygtige forsyningskæder i danske produktionsvirksomheder. Behovet for at kende og have kontrol over forsyningskæderne er desuden styrket af en bevægelse mod mere bæredygtig produktion og materialeanvendelse.

Hvilken vej skal vi tage?

Der er flere veje mod en mere robust forsyningskæde. En der gør produktionsvirksomheder mindre sårbare overfor uforudsete hændelser som krig og Corona, men det kan være svært for den enkelte virksomhed at navigere i. Mulige løsninger kan fx være multi- eller mere lokal sourcing, øget produktstandardisering, øget lagerkapacitet eller forsyningspartnerskaber med andre virksomheder.

Få indsigt i erfaringer og viden

På konferencen vil du kunne høre virksomheder og vidensinstitutioner dele deres erfaringer og viden fra state-of-the-art forskning og innovation. Du vil bl.a. høre, hvordan OKM og Kaj Olesen via dataopsamling og kunstig intelligens har opnået en stærkere forsyningskæde, der har styrket deres konkurrenceevne.

På dagen kan du også høre hvordan The LEGO Group, via Machine Learning, nu kan se både stærke og svage led i deres forsyningskæde – og hvordan de med kunstig intelligens kan redesigne deres processer.

Info

Tidspunkt: Tirsdag d. 7. Marts, Kl. 10:00 – 15:00

Sted: FORCE Technology, Park Allé 345, 2605 Brøndby

Pris: Deltagelse er gratis for MADE-medlemmer og medlemmer af DI Produktion. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 1.700 (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

OBS: Tilmelding skal ske senest torsdag d. 2. marts.

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her