Grib mulighederne – og mød GTS på Folkemødet!

Vil du gerne blive klogere på kunstig intelligens; fremtidens fødevarer; disruption; cyber sikkerhed; oversvømmelser af de danske kyster og erhvervssuccesen Bornholm, så kig forbi teltet ”Grib mulighederne” under Folkemødet på Bornholm.

Hvad mener brugerne om GTS-nettet?

Styrelsen for Forskning og Innovation har udarbejdet en analyse af GTS-nettets teknologiske serviceydelser set fra et brugerperspektiv i samarbejde med GTS-foreningen og IRIS Group. Analysen har set på, hvilke teknologiske serviceydelser GTS-institutterne udbyder og holder det op imod brugernes efterspørgsel og opfattede værdi af ydelserne.

Hvordan gik det GTS-institutterne i 2015?

”Teknologi til danske virksomheder – Performanceregnskab for GTS-net 2016” er netop udkommet. I regnskabet er der en status på udviklingen i centrale nøgletal og aktiviteter, og du kan læse en række eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med virksomheder om innovation.

GTS: Tak for et godt Folkemøde på Bornholm

Robotter, insekter, vandkrise og skæve gulerødder – debatterne i vores telt ”Grib mulighederne” var afvekslende og mange besøgende tog heldigvis turen forbi vores telt. Måske var du en af dem? Her kan du se et lille ”snap shot” af nogle spændende dage med fokus på teknologi, der flytter virksomheder.
Udviklingskontrakter

Udviklingskontrakter med fokus på teknologi i hele Danmark

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs har netop indgået udviklingskontrakter med GTS-institutterne. Udviklingskontrakterne har bl.a. fokus på bedre adgang til den nyeste viden om teknologiske muligheder, og flere danske virksomheder i internationale projekter.

Se vores program for Folkemødet 2016

IoT i hjemmet, skæve gulerødder i skraldepanden og innovation i regionerne. Debattemaerne spænder vidt i vores program til Folkemødet 2016 på Bornholm. Fokusset for dem alle er, hvordan vi i Danmark griber de muligheder, som teknologi og ny viden skaber. Blandt debatdeltagerne er bl.a. uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, Selina Juul, stifter af fra Stop Spild Af Mad og Claus Jensen, formand i Dansk Metal.
FORCE Technology

DELTA og FORCE Technology fusionerer

DELTA og FORCE Technology fusionerer med FORCE Technology som den fortsættende juridiske enhed med virkning fra 1. januar 2016.
Folkemødet

GTS kommer igen på Folkemødet – ses vi?

Sidste år deltog GTS-nettet for første gang på Folkemødet på Bornholm sammen med de danske innovationsnetværk og Styrelsen for Forskning og Innovation.
landet

GTS’erne er i hele landet

Ny opgørelse over fordelingen af GTS-nettets kunder viser, at GTS-institutterne er bredt til stede i hele landet.