GTS: Tak for et godt folkemøde på Bornholm

”Fremtidens innovationssystem”, ”behovet for teknologiske legepladser”, ”hverdagens opfindelser, ”grøn energi” og ”oversvømmelser fra havet”. Temaerne var mange i teltet ”Tech på toppen”, hvor GTS i år var til stede sammen med ATV, Innovationsfonden og Vækstfonden.

DataEnergyLab er åbnet på Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har netop åbnet et nyt laboratorium, DataEnergyLab, som skal hjælpe danske producenter og installatører til at udvikle og bruge intelligent og dataforbundet klimastyring i bygninger.

Ny alliance styrker bygge- og anlægsbranchen i Danmark

Innovationsnetværket InnoBYG og Erhvervsklyngen Byg Fyn, har indledt et strategisk samarbejde, der vil styrke bygge- og anlægsbranchens virksomheder og skabe vækst og udvikling via forskning, innovation, videnformidling og netværk.

Vil du gerne vide mere om testfaciliteter inden for materialeteknologi?

Vil du gerne have et overblik over de laboratorier og testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv? Og mere specifikt inden for materialeteknologi? Så tjek portalen www.teknologiskinfrastruktur.dk

GTS på folkemødet – torsdag

Interesser du dig for Danmark som verdensmester i teknologiske legepladser og for, hvordan det perfekte innovationssystem ser ud? Så kig forbi to spændende debatter i Tech på Toppen, F35, hvor du torsdag kan opleve: folketingspolitiker Benny Engelbrecht, borgmestrene Jakob Bundsgaard (Aarhus) og Henrik Rasmussen (Vallensbæk) samt Jakob Riis (Falck), Mette Fjord Sørensen (DI), Claus Møller (Siemens A/S), Karen Bladt (HASLE Refractories), Juan Farré (FORCE Technology og Dorte Martinsen (BM Silo).

GTS på folkemødet – fredag

Om fredagen kan du blive klogere på hverdagens opfindere, når Teknologisk Institut flytter deres Opfinderrådgivning til solskinsøen. Kom og gæt med, når vi viser opfindelser frem og spørger, hvem der har opfundet dem!  Sammen med DFIR holder vi debatten: Tør vi satse på de innovationsparate? Her kan du møde: Ane Buch (SMVDanmark), Dorte Martinsen (BM Silo) og Thomas Bech Hansen (DFiR og FORCE Technology).

GTS på folkemødet – lørdag

Lørdag er der hele fire ting på programmet. Vi diskuterer grøn energi, fremtiden for ikke-bæredygtige virksomheder, oversvømmelser fra havet samt hvordan vi bliver bedre til design af meningsfuld teknologi. Kom og mød borgmestrene Kasper Ejsing Olesen (Kerteminde) og Henrik Rasmussen (Vallensbæk), FM Jens Henrik Thulesen Dahl (DF), Kristine Grunnet (Dansk Energi), Jukka Pertola (Siemens Gamesa), Rasmus Sielemann Christensen (Bornholms Energi og Forsyning), Juan Farré (FORCE Technology), Per Diget (IDA), Anders Strange Sørensen (Enemærke & Petersen), Mette Glavind (Teknologisk Institut), Sebastian Jonshøj (Danmarks Naturfredningsforening), Kirsten Halsnæs (DTU) og Vannessa Julia Carpenter (FORCE Technology.

Folkemødedebat: Er der en fremtid for ikke-bæredygtige virksomheder?

Dansk Industri og Ingeniørforeningen mener, at FN’s 17 verdensmål giver nye forretnings- og eksportmuligheder. Men hvad mener virksomhederne selv? Det giver spritny undersøgelse fra Teknologisk Institut svarene på.

Folkemødedebat: Tør vi satse på de innovationsparate?

De sidste fem år har de små og mellemstore virksomheder været målgruppe for den danske innovationsindsats. Det er en målgruppe på 95 pct. af virksomhederne! Skal vi virkelig være der for alle? Eller skal vi begynde at fokusere på dem, der har vilje og potentiale?

Konference – cybersikkerhed som konkurrencefordel

Tre danske innovationsnetværk gået sammen om en innovationskonference, der sætter fokus på sikker dataopsamling i produktionen som en konkurrencefordel – og du er velkommen.