,

Nyt tiltag skal sikre bæredygtig udvikling i havmiljøet

Havet er et stort potentiale for vækst, men det er vigtig, at udnyttelsen sker på en bæredygtig måde. Dette vil projektet SeaStatus nu være med til at sikre med hjælp fra Innovationsfonden, som investerer 10 millioner kr. i projektet.
,

Skibssimulation i børnehøjde

Den 26.januar kunne det nye Experimentarium igen byde legesyge børn og voksne indenfor i Hellerup til 16 interaktive udstillingsuniverser - heriblandt ’Havnen’, som FORCE Technology har bidraget til i form af en specialdesignet skibssimulator, som børnene kan prøve kræfter med.
,

Ekstrem elektromagnetisme giver produkter flip

Produkter med indbygget teknologi skal kunne fungere, selv når de bliver udsat for elektromagnetisk støj. DELTA - en del af FORCE Technology har sat forskellige elektronikprodukter på prøve og udsat dem for en EMC HALT-test. Se med og se hvad der sker, når man tester en elevationsseng, en drone og en legetøjsrobot.
,

EARTO konference om det innovative Europa

EARTO (European Association of Research and Technology Organisations) holder sin årlige konference i München d. 29. til 30. marts 2017. Konferencen har fokus på, hvordan de europæiske Research and Technology Organisations (GTS-institutter) kan bidrage til Europas fremtid ved at tilbyde industrien teknologi og viden, som er på forkant af markedet.
,

Konference om fremtidens samarbejdende arbejdsplads

Virksomheder skaber i stigende grad værdi gennem samarbejde. Fremtidens arbejdsplads formår at trække på den kollektive intelligens og kreativitet - ikke kun fra medarbejdere, men også fra andre organisationer, interessenter og samfundet generelt. Det er det centrale tema til en intensiv 2-dages konference, hvor du kan være med.
,

Danske virksomheder skal stile mod rummet

En ny innovationsindsats skal gøre det lettere for danske virksomheder og landbrug at anvende satellitdata. Det skriver Uddannelses og Forskningsministeriet i en pressemeddelelse. Tre GTS-institutter skal være med til at løfte indsatsen til nye højder.
,

Kan man printe en gulerod?

I samarbejde med Dupont og Aarhus Universitet har Teknologisk Institut undersøgt brugen af 3D print til print af grøntsager. Resultatet tog form af en opskrift på en gulerodsmos, som er printbar - samtidig med at den er et hit i børnehaven.
,

Nyt studie skal hjælpe virksomheder med at udnytte data

Ny analyse giver værdifuld ny viden om, hvad der kendetegner danske virksomheders brug – eller manglende brug – af data. Der peges blandt andet på, at det til tider er svært at finde tillid til data på tværs af afdelinger i den enkelte virksomhed.
,

Materialeviden skal føre til udnyttelse af geotermisk energi.

Innovationsfonden investerer 17 millioner kroner i projektet GEOTHERM. Investeringen skal bane vej for udnyttelsen af geotermisk energi i stor skala ved at reducere de geologiske, teknologiske og økonomiske usikkerheder, som endnu er forbundet med energikilden.
,

Bliv klog på kollaborative robotter

En ny generation af industrirobotter - kollaborative robotter – tilbyder innovative måder at producere billigere og bedre på. Men hvordan gøres det sikkert? Og hvordan kan de overhovedet hjælpe dig? Kom til gå-hjem-møde og bliv klogere.