Tilskudspulje for små og mellemstore virksomheder åbner igen

Vil du gerne styrke din virksomhed gennem digitalisering? Så tjek ny tilskudspulje i regi af SMV:Digital, der vil hjælpe virksomheder med digital omstilling og styrket online salg.

Færre investerer i robotløsninger

Efter flere år med vækst i salget af robotter i Danmark, stagnerer de danske tal. Det viser de nyeste tal i den årlige rapport fra the International Federation of Robotics (IFR).

Træ i etagebyggeriet

Teknologisk Institut er med i nyt EU-støttet, danskledet projekt, der skal undersøge mulighederne for mere brug af træ i etagebyggeriet, som kan være med til at reducere udledningen af CO2.

Event: Store Støjdag 2019

Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for støjmålinger indbyder til Store Støjdag den 7. oktober 2019 på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Strand. Programmet byder på indlæg af Kræftens Bekæmpelse, Miljøstyrelsen, SWECO, Referencelaboratoriet og FORCE Technology.

Grønne klimaskærme opsuger vand og bremser trafikstøj

En helt ny type kombineret klima- og støjskærm, som både kan håndtere store regnmængder fra skybrud og mindske gener fra trafikstøj skal nu testes i Folehaven i Valby, en af Københavns mest trafikerede veje med 45.000 biler i døgnet.

FORCE Technology søger nye medarbejdere

Vil du gerne arbejde som safety specialist eller som salgssupporter hos FORCE Technology, så tjek stillingerne ud her.

Fodertilskud med tang skal reducere køers udledning af drivhusgasser

Tang kan være med til at begrænse landbrugets udledning af drivhusgasser. Det er målet for forskningsprojektet Climate Feed, som med støtte fra Innovationsfonden skal udvikle fodertilskud med tang, som kan reducere køers udledning af drivhusgasser.

DBI’s nye tilbygning tager form

Nye brandtestfaciliteter, flere kontorpladser og nye kursusfaciliteter. Det er det, der skal stå klar hos DBI i Hvidovre den 1. maj 2020. Alt sammen for at kunne møde kundernes behov endnu bedre.

Velfærdsteknologi i kommunerne

Ny undersøgelse viser, at kommunerne ser velfærdsteknologi som et vigtigt indsatsområde. Men der er nogle barriere, der afholder kommunerne fra at indføre de nye teknologier. Det gælder fx økonomi og den praktiske brug af velfærdsteknologi.

Udvikl din serviceforretning og skab vækst i virksomheden

Den 9. oktober 2019 inviterer CenSec og Servitize.DK til minikonference om serviceudvikling og den vækst, det kan skabe i din virksomhed.