Hvordan gik det GTS-nettet i 2017?

Performanceregnskab for GTS-net 2018 er netop udkommet. Regnskabet giver traditionen tro en status på centrale nøgletal og aktiviteter krydret med en masse eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv. 

Besøg to af de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen

I august har du mulighed for at få et indblik i, hvorfor Inrotech og Inwatec er blandt de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2018.

Folkemøde med fokus på teknologi

I teltet ”Grib mulighederne” satte vi vigtige teknologidebatter til diskussion og paneldeltagerne bidragede med spændende input, som vi glæder os til at arbejde videre med i den kommende tid. Få her et kig ind i vores telt. 

Teknologisk Institut godkendt til at håndtere cannabisprodukter

Teknologisk Institut i Aarhus er blevet godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at håndtere cannabisprodukter. Dermed kan GTS-instituttet nu hjælpe virksomheder med at analysere og udvikle cannabis-baserede produkter.

FORCE Technology monitorerer 3D printet – og prisvindende – stålbro

Det hollandske teknologi-start-up MX3D har vundet den prestigefyldte STARTS pris for deres 3D printede rustfri stålbro. FORCE Technology deltager i projektet og har udviklet et overvågningssystem, som skal afsløre hvordan broen vil reagere på belastning i fremtiden.

Nye medarbejdere søges

Hos FORCE Technology søger man nye medarbejdere, så hvis du er på jobjagt bør du kigge med her. Særligt hvis du har erfaring med eller interesse for vibro-akustik, pålidelighedstest eller brudmekanik. Du kan læse mere om stillingerne her.

Stor europæisk tillid til den fynske robotklynge

En ny rapport viser at den fynske robotklynge er topscorer i hjemtage EU-midler til robotinnovation. Samtidigt placerer Teknologisk Institut i Odense sig som nummer 1 af alle de 362 europæiske institutioner, der modtager EU’s investeringer i robotinnovation.

Undersøg de rette brande med nyt værktøj

DBI har lanceret et nyt visitationsværktøj til brandundersøgelse. Det gør det nemmere at sikre, at de nødvendige data fra et brandsted indsamles fra start, og at kunderne ikke investerer i åbenlyst formålsløse brandundersøgelser.

Er du på Folkemødet? Så tjek GTS-programmet ud her!

Vil du gerne opleve spændende debatter om bl.a. teknologiens rolle i samfundet, innovation i hele landet, velfærdsteknologi og fremtidens digitale arbejdsplads? Eller har du lyst til at møde to virksomheder, der har haft succes med innovation, så kig forbi GTS-teltet A21 "Grib mulighederne", hvor du også kan prøve virtual reality – eller få en insektsnack og en snak om fremtidens fødevarer. 

Er det for langt ude at satse på innovation i hele Danmark?

Hvem har ansvaret for at sikre innovation i hele Danmark? Det sætter vi til debat på Folkemødet. Kom og mød bl.a. Ulla Astman, regionsrådsformand i region Nordjylland, Agnete Gersing, departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet og Ane Buch, direktør i SMVDanmark.