Penge og viden til din produktionsvirksomhed

Lige nu kan du via Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion søge om 100.000 kr. til afklaring af din virksomheds potentiale for automatisering eller 150.000 kr. til en plan for implementering af ny teknologi. Lyder det interessant? Så tilmeld dig et spændende - og gratis - kursus, hvor du bliver opdateret på mulighederne i erhvervspartnerskabet samt mulighed for individuel rådgivning om din ansøgning.  

26 millioner til innovation i genanvendelse og sikkerhed

Tre nye projekter med afsæt i Femern Bælt forbindelsen støttes med over 25 millioner på GTS-institutterne. I projekterne vil GTS-institutterne arbejder med genanvendelse af beton, længere levetid til milliard-anlæg og virtuel brandbekæmpelse. 

Vil du gerne skabe vækst i din virksomhed?

Vil du vide mere om mulighederne for at få tilskud til automatisering og digitalisering? Vil du høre om nye teknologiske muligheder? Så deltag i gratis arrangement, hvor du bl.a. møder væksthuse, GTS-institutter og InnovationsAgenterne. 

To GTS-institutter går sammen om Nordic IoT Centre

To af Danmarks førende kapaciteter på teknologisk service indenfor Internet-of-Things (IoT) - FORCE Technology og Alexandra Instituttet - går sammen om Nordic IoT Centre og tilbyder dermed industrien en efterspurgt one-stop-shop for udvikling og praktisk implementering af IoT-løsninger. 

Højtuddannende tilfører værdi til SMV'er

Ny analyse gennemført af tænketanken Cevea for Akademikernes A-kasse og SMVdanmark viser, at flere højtuddannede finder vej ud i landets små og mellemstore virksomheder. Her bidrager akademikerne ifølge undersøgelsen især til at udvikle, nytænke og til at sætte ting i system.

Digital robotsimulering blev til virkelighed hos DISA

Støberimaskinproducenten DISA har i samarbejde med Teknologisk Institut udviklet en ny robotløsning, der øger virksomhedens performance. Gevinsten er 280 ekstra støbeemner i timen. 

Nyt projekt gør fiskeskind til modeartikler

Fiskeskind er i dag et biprodukt fra fiskeindustrien, som udnyttes i ringe grad. Det vil et nyt projekt nu lave om på. Det skal ske ved at udvikle en holdbar metode til at lave fiskeskindslæder, et bæredygtigt materiale til brug i tasker, smykker og møbler.

Big data og sensorer skal føre til bedre slam

Ved hjælp af avanceret kamerateknologi fra fødevareindustrien skal et nyt projekt optimere behandlingen af slam fra spildevandsanlæg. Målet er billigere og mere miljørigtig behandling af slammet.

Aftale om forskningsreserven for 2018 på plads

Bred politisk aftale om forskningsreserven for 2018 Regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti har indgået en aftale om udmøntning af 1.010 millioner kroner til forskning og udvikling i 2018. GTS-foreningen er tilfreds med, at aftalen prioriterer midler til Innovationsfonden og UDP’erne. 

Workshop: Reduktion af svovlbrinte i spildevand

Interessenter indenfor spildevandsbranchen inviteres til fælles workshop hvor spildevandsselskaber og leverandører drøfter nye teknologiske løsningsidéer til at reducere svovlbrinte i spildevandet.