force-3

FORCE Technology vinder kontrakt med BP i Norge

Efter en omfattende udbudsrunde har FORCE Technology vundet Asset Integrity Management kontrakt med BP i Norge. Kontrakten har en varighed på op til 9 år inklusiv optioner og har en betydelig volumen for FORCE Technology.
getmedia

Kurser og workshops om mærkning af fødevarer

Lovgivningen omkring mærkning af færdigpakkede fødevarer er i konstant bevægelse, hvilket danske fødevarevirksomheder løbende må indordne sig. Det er dog ikke altid let at håndtere, hvorfor Teknologisk Institut tilbyder kurser og workshops, som skal klæde virksomheder på til at mærke deres fødevarer korrekt.
gts_194

Fakta om forskning og innovation 2015

I 2015 var der stor efterspørgsel på de konkurrenceudsatte midler fra de tre statslige forskningsfinansierende råd og fonde samt EU. Det viser en ny opgørelse, ’Tal om forskning og innovation 2015’, fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.
acceleret-test

Ny standard giver overblik over accelererede tests

Fokus på reduktion af time-to-market og konkurrencedygtige priser øger behovet for effektive og virkningsfulde accelererede tests, ligesom der er kommet krav om dokumentation af levetid i nogle af de nye produktstandarder.
vand

DHI OG Klimaspring på Building Green 2016 i Forum 

DHI vil sammen med DTU Miljø, DTU Compute og Aarhus Vand præsentere den nye "Smart realtidsstyring af vandsystemer" for virksomheder og beslutningstagere, der satser grønt. Det sker i dagene d. 2.-3. november 2016. Så kom og kig med og tage en snak med os på vores fælles Klimaspring stand på Building Green!
Missing piece

Innovationsfonden vil bringe højtuddannede til virksomheder i landdistrikter

Mangler du og din virksomhed specialiseret viden til et forestående projekt? Så vil Innovationsfonden nyligt lancerede vækstpilotordning måske være af interesse. Ordningen giver nemlig mindre virksomheder i landdistrikterne mulighed for at søge støtte til ansættelse af højtuddannede kandidater.
motorveje-generer-mere-end-byveje

Ny rapport: motorveje til større gene end byveje

Det er velkendt, at den samme støjbelastning fra forskellige støjkilder skaber forskellige grader af støjgener – men kan en vejtype være mere generende end andre? Det er blevet undersøgt i en ny undersøgelse gennemført af DELTA for Vejdirektoratet.
Image of a row of electric bulb with one different from the others

EARTO uddeler de årlige priser i innovation

Ved en event i Bruxelles d. 12. oktober uddelte den europæiske interesseorganisation EARTO (European Association of Research and Technology Organisations) to innovationspriser til projekter inden for kategorierne ”Impact Delivered” og ”Impact Expected”. Teknologisk Institut deltog i konkurrencen med et projekt i hver kategori.
66294_robotbrag_cms_jpgw1460h808rcover_filename66294_robotbrag_cms

Teknologisk Institut inviterer til ROBOTBRAG

Teknologisk Institut slår fredag den 25. november 2016 dørene op for sine robot- og velfærdsteknologifaciliteter i Odense fra kl.10-17, hvilket sker i anledning af European Robotics Week. Alle nysgerrige produktionsvirksomheder, kommuner og andre relevante aktører kan derfor komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet.
fruit, brunch, kiwi, café, nuts,

Teknologisk Institut lancerer netværk omkring fødevareallergener

I samarbejde med Food Diagnostics ApS har Teknologisk Institut lanceret et nyt netværk, kaldet Netværk Omkring FødevareAllergener – NOFA. Hensigten er, at dele relevant viden om fødevareallergener med virksomheder, så de kan optimere deres indsats på området og sikkerheden af deres fødevarer.