Virksomheder forsømmer smarte teknologier

Der er fortsat et stort potentiale for danske virksomheder i Industri 4.0 og brugen af smart teknologi i produkter og i produktion. Det viser ny undersøgelse fra Teknologisk Institut.
københavnerspand

Ny københavnerspand på gaden

"Københavnerspanden" bliver lanceret i en ny udgave i genanvendt plast, der bidrager til at understøtte mål om genanvendelse og cirkulær økonomi.

Hvilke GTS-aktiviteter skal sættes i gang?

GTS-institutterne er kommet med 10 aktivitetsforslag til, hvordan der kan skabes innovation i danske virksomheder på baggrund af etableringen af Femern Bælt-forbindelsen. Forslagene er lagt på bedreinnovation.dk, og dem kan du nu kommentere på.
Virksomheder

Bliv klogere på Industri 4.0 i en dansk kontekst

Teknologisk Institut har udgivet en ny folder om Industri 4.0. Her kan du blandt andet blive klogere på de udfordringer, dansk erhvervsliv står over for - og læse om fremtidens job og arbejdsmarked.

33 digitale anbefalinger til regeringen

Hvordan sikrer vi, at Danmark også i fremtiden er med i den digitale superliga? Det giver Digitalt Vækstpanel svaret på i de 33 anbefalinger, som de netop har afleveret til regeringen.

Innovationsagenterne fejrer 10-års jubilæum

Siden 2007 har InnovationsAgenterne hjulpet over 4.000 danske SMV’er med behov for teknologisk sparring. Dermed varetager ordningen i dag en vigtig rolle i det danske erhvervsfremmesystem.

DHI klæder kommuner på til den kommende badevandsæson

Sol, ferie og strandliv nærmer sig, og danske kommuner gør klar til at sikre badevandet i den nye sæson. Derfor holdt DHI og miljøstyrelsen den årlige Store Badedag, hvilket skete den 2.og 3. maj. Her var kommuner med badestrande med til at tale badevand og regulering.

FORCE Technology's CTO er ny mand i ATV's bestyrelse

Den 26. April afholdt Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) sit årsmøde. Her tiltrådte Juan Farré, CTO ved FORCE Technology, som nyt medlem af bestyrelsen, og blev samtidigt udnævnt som formand for ATV's partnerkomité.

Fremtidens byggeklodser for sundheds- og velfærdsteknologi

4S Softwaregruppen inviterer den 18. maj til en åben diskussion om hvordan der kan skabes et godt fælles fundament for udviklingen af fremtidens byggeklodser for sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger.

Vejen til Industri 4.0

GTS-foreningen og IDA har valgt Ingeniøren som kommunikationspartner i forbindelse med Erhvervspartnerskab for Avanceret Produktion. Samarbejdet kaldes "Vejen til Industri 4.0”, og formålet er at gøre digitalisering mere fremkommelig for dansk erhvervsliv.