Hvordan synes du, at 650 mio. kr. skal investeres i GTS-institutterne?

Du kan nu på www.bedreinnovation.dk give dit input til, hvilken ny viden der kan gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige. Idéerne bliver spillet ind i GTS-institutternes arbejde i de kommende år. I GTS-nettet håber vi, at du griber muligheden for at give din mening til kende. 

Oplev fremtidens bæredygtige virkelighed

Forskningens Døgn går snart i gang, hvilket betyder at nysgerrige i alle aldre kan blive klogere på aktuel forskning rundt om i landet. Eksempelvis kan man lægge vejen forbi Teknologisk Institut, som vil sætte fokus på fremtidens bæredygtige løsninger.

Hvem er årets robotambassadør?

Hjælp Ingeniøren med at hylde de ildsjæle, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder via brugen af ny automationsteknologi. Ingeniøren kårer i samarbejde med IDA og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Vinderen får mulighed for gratis at deltage på et af IDA's robotkurser til efteråret. 

Vær med til at gøre den maritime industri bæredygtig

IdemoLab hjælper de maritime erhverv med at blive mere bæredygtige, fx ved brug af sensorteknologi. Du kan også hjælpe sektoren på vej ved at deltage i Idemolabs demoprojekter og to-dags arrangementet ’Design Smart Products’ på Ærø. Der er brug for dit input!

Skal du søge midler gennem InnoBooster?

Kom og find ud af, om InnoBooster-ordningen er en mulighed, du bør forfølge til denne workshop. Du får forslag til, hvordan du præsenterer din virksomhed og din idé ud fra de kriterier, InnovationsFonden lægger vægt på i deres bedømmelse.

På vej mod et CO2 neutralt renseanlæg

Kursus: DHI er partner i DTU Miljøs efteruddannelseskursus ”På vej mod et CO2 neutralt renseanlæg: Måling, betydning og regulering af lattergas (N2O)”, der finder sted torsdag den 30. august på DTU. 

Hvordan skal erhvervsfremmesystemet se ud i fremtiden?

Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme har netop fremlagt deres anbefalinger til et bedre erhvervsfremmesystem. Færre aktører og en samlet digital indgang til erhvervsfremmesystemet er et par af hovedkonklusionerne. Der er både gode elementer og nogle fejlskud i anbefalingerne, mener GTS-foreningen. 

Den fynske robothub udvider - igen!

Teknologisk Institut udvider igen sine robotfaciliteter i Forskerparken i Odense. Det er betydelige europæiske investeringer inden for robotsikkerhed og smart produktion, der ligger bag udvidelsen. 

I år bliver København centrum for pålidelighed

Den anerkendte konference indenfor produktpålidelighed, ARDC Europe, kommer til Danmark d. 24.- 26. april 2018. Sammen med førende internationale eksperter bidrager den danske netværksgruppe SPM og FORCE Technology med faglige indlæg om den nyeste viden om pålidelighed for elektronikprodukter.

Slagtesøers dyrevelfærd skal forbedres

Dyrevelfærden for de godt 500.000 danske slagtesøer, som hvert år køres til slagterierne, skal forbedres så dyrene belastes mindst muligt under transport. Det skal ske i led af et nyt projekt med deltagelse af Teknologisk Institut.