Interesseret i metrologi? Så deltag i Metrologidagen 2017!

Kom fx og hør om den danske metrologiske infrastruktur anno 2017; om metrologi i fremtidens transportindustri; om positioneringsteknologi i selvkørende robotter eller bliv klogere på de regelsæt, der ligger til grund for typegodkendelse af målere i EU.

Droner sendes ud på nye missioner

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har tildelt FORCE Technology og Alexandra Instituttet midler til at igangsætte en større aktivitet på droneområdet. Projektet skal udvikle nye dronebaserede løsninger inden for miljømålinger og kontaktbaseret inspektion.

Sidste chance: kom til MADE Open Lab 

Du kan stadig nå med til MADE Open Lab, hvor du kan se, høre og mærke digitaliseringens muligheder. Flere virksomheder kommer nemlig og deler ud af deres erfaringer med digital omlægning.

Algoritmer skal optimere MR-scannere

Alexandra Instituttet skal udvikle open source software til MR-scannere for det amerikanske sundhedsdepartement. Målet er at optimere lægers og radiografers analytiske arbejde ved hjælp fra avancerede algoritmer.

Kom med til Branddagen 2017

Kom til årets Branddag og hør seneste nyt om certificering af teknisk byggesagsbehandling. DBI og Molio følger op på sidste års debut og afholder endnu en fælles ’Branddag’ for byggeriets aktører.

Stor interesse for digital omstilling

Danske virksomheder har taget godt imod Ervhervspartnerskabet for Avanceret Produktion, som gør det muligt for SMV'er at kickstarte deres digitale omstilling med hjælp fra blandt andre GTS-institutterne. Der er nu åbent for anden ansøgningsrunde.

Studerende udfører modelforsøg hos FORCE Technology

FORCE Technology er med til at introducere kommende skibsingeniører fra DTU til modelforsøgsteknik som videnskabelig metode til at analysere og løse problemer.

FORCE Technology søger nye kolleger

Hos FORCE Technology er man på udkig efter nye kolleger. Blandt andet søger man teknikere, en NDT-inspektør, en sales manager og en sekretær, som har mod på at bidrage til GTS-instituttets fremtidige aktiviteter.

GTS-institutter skal udvikle ny droneteknologi

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind er klar med 27,5 millioner kroner til forskning i ny droneteknologi. Investeringen skal bringe Danmark endnu længere frem i feltet af stærke dronenationer og er målrettet udvikling af droneteknologi inden for flere brancher.

Data fra satellitter kan bruges i forretningen

I øjeblikket omfatter den danske rumindustri omkring 150 virksomheder. Nye muligheder er på vej, og det vil måske få antallet til at stige i fremtiden.