Grib muligheden for spændende debatter på Folkemødet 2018

GTS er igen på Folkemødet på Bornholm og inviterer dig til spændende debatter om bl.a. teknologien rolle i samfundet, innovation i hele landet, velfærdsteknologi og fremtidens digitale arbejdsplads. Du kan også kigge forbi og prøve virtual reality - eller få en insektsnack og en snak om fremtidens fødevarer.  Tjek programmet ud her! 

Skyl ikke Innovationsagenterne ud med badevandet

Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme har peget på en nedlæggelse af InnovationsAgentordningen. Det er helt skævt, mener SMVDanmark og GTS-foreningen.

Digitalisering giver mere brugervenlig brandsikring

DBI har udarbejdet en digital udgave af ’Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri’. Dermed kan projekterende af nye bygninger tilføje egne erfaringer, dele dem med andre og indsætte eksempler fra den virkelige verden.

Kender du årets robotambassadør?

Ingeniøren kårer i samarbejde med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Du kan stadig nå at præge afgørelsen ved at indstille enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder via brugen af ny automationsteknologi.

Skal du med til Metrologidagen 2018?

Du kan stadig nå at tilmelde dig Metrologidagen 2018, hvor tre GTS-institutter og flere virksomheder tager pulsen på tendenser indenfor metrologiens verden.

Bliv klar til den bæredygtige emballageomstilling

Er du interesseret i fremtidens emballager og vil du have den nyeste viden om hvad der rører sig inden for bæredygtig emballagedesign? Så kom forbi Teknologisk Institut til Open lab den 19. juni.

Hvordan får man mest innovation for 650 mio. kroner?

Debatten er allerede godt i gang på www.bedreinnovation.dk, hvor du også selv kan komme med input og være med til at præge, hvilken ny viden der på sigt skal skærpe danske virksomheders konkurrenceevne. Husk at giv din mening til kende mens du kan.

Indsatsplan skal sikre kommuner og borgere mod oversvømmelser

Teknologisk Institut har været med til at udforme en beredskabsplan, der skal koordinere kommunernes indsats ved oversvømmelser. I samme ombæring skal borgerne inddrages, så også de ved, hvad de bør gøre, når en oversvømmelse rammer.

Ny minister for GTS-institutterne

Erhvervsmanden Tommy Ahlers er blevet udpeget som ny uddannelses- og forskningsminister og overtager derigennem ansvaret for de danske GTS-institutter. Vi ser frem til et godt samarbejde, udtaler direktør i GTS-foreningen, Ragnar Heldt Nielsen.

Fiskeskind skal omdannes til gelatine og sunde snacks

Som led i et nyt projekt skal Teknologisk Institut være med til at forvandle fiskeskind så det kan bruges til mere end blot dyrefoder. Der er blandt andet fokus på at skabe sunde snacks og fiskegelatine til forskellige formål.