Ny pris skal hylde de digitale højdespringere

Den nye pris med navnet ’Årets Digitale SMV:Omstilling’ skal markere nogle af de gode, digitale eksempler, som kan inspirere andre små og mellemstore virksomheder. Der er allerede åbent for indstillinger.

Mange små og mellemstore virksomheder er hoppet med på digitaliseringsvognen, men generelt kan de alligevel siges at investere mindre i nye digitale teknologier end det er tilfældet for de store virksomheder. Derfor vil man med den nye pris forsøge at få flere af de små og mellemstore virksomheder med på den digitale omstilling.

Udpeges af SMV:Board

Vinderen af den nye pris skal udpeges af regeringens netop etablerede SMV:Board, som står i spidsen for initiativet SMV:Digital, og har til opgave at fremme digitalisering i landets små og mellemstore virksomheder.

”Jeg håber, at vi med denne pris kan få sat fokus på nogle af de gode digitale eksempler i Danmarks mange små- og mellemstore virksomheder. Der er et uudnyttet vækstpotentiale i mange SMV’er – men det er også et svært område for netop denne gruppe, og jeg håber, at vinderen kan tjene som inspiration for andre virksomheder i samme situation”, udtaler formand for SMV:Boardet, Dorte Zacho Martinsen, CEO i BM SILO, i en pressemeddelelse.

Fra i dag og frem til d. 6. januar 2019 er det muligt at indstille enten sin egen eller andre virksomheder, såfremt virksomheden har gennemgået en større digital omstilling, og samtidigt opfylder kriterierne i ansøgningsmaterialet. Første-, anden- og tredjepladsen til prisen vil blive indbudt til at deltage på regeringens digitale topmøde den 14. marts 2019, hvor vinderen vil blive kåret.

Du kan finde ansøgningsmaterialet her