NØRD JULELAB

NØRD JULELAB – Nørdernes paradis

Teknologisk Institut var forklædt som nørdernes paradis i Taastrup, da over 225 børn og voksne gennem en weekend i december nørdede igennem til NØRD JULELAB.

NØRD JULELAB indtog FABLAB TI

NØRD JULELAB

Interesserede tilskuere når laserskæren er i gang

 

Center for Idé & Vækst, store dele af de fællesarealer i Bygning 1 samt det ene Energy Flex House var forvandlet til en skæg og julet kulisse for 7 forskellige workshops for NØRD JULELAB. Her blev børnene bragt omkring alt fra leg med dioder og solceller til at give den gas i FABLAB TI og derudover lave stempler, klistermærker, lege med robotter og lave serieantændelse af tændstikker i lerfigurer udenfor. Laserskæren kom på overarbejde når der blev lavet snefnug, navneskilte og dyr. Dagen blev sluttet af med riste skumfiduser

 

Tilbagemeldingerne fra de mange deltagere har været positive og som du selv kan dømme ud fra videoen, så var stemningen både hyggeligt samtidig med, at der blev fyldt frisk oktan op på nørd-tanken hos deltagerne.

 

 

Nord Julelab 2013 from Orange Innovation on Vimeo.

Se videoen op Vimeo.

Det er Roskilde Festivalens innovations-afdeling Orange Innovation, der har lavet filmen. Det er også dem, der var projektledere på NØRD LABBET, og i øvrigt samarbejder med DR om at lave Nørd Camps mv.