Navnenyt: Ny direktør i Danfysik A/S

Teknologisk Instituts datterselskab, Danfysik A/S, får ny administrerende direktør med virkning fra 1. september 2017, hvor Henrik Steen Andersen tiltræder stillingen. Det skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Henrik Steen Andersen er tidligere administrerende direktør i Poul Johansen Maskiner, en stilling han har varetaget siden 2011. Førhen har Henrik Steen Andersen også haft lederroller inden for medicinal- og medicoindustrien, herunder blandt andet i Novozymes og Novo Nordisk.

– Med valget af Henrik Steen Andersen får Danfysik en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør med en stærk strategisk forståelse og en stærk track record i at levere forretningsresultater både inden for standardiseret og projektbaseret salg. Henrik Steen Andersens erfaringsgrundlag inden for optimering, ledelse og forretningsudvikling er en god platform for Danfysiks kommende rejse, hvor forretningsudvikling og øget vækst skal sikre Danfysiks succes i fremtiden, udtaler Jørgen Kunter Pedersen, bestyrelsesformand i Danfysik.

Om Danfysik

Danfysik A/S er et datterselskab under Teknologisk Institut, som er en af verdens førende virksomheder inden for udviklíng og levering af high performance partikelacceleratorer og relateret udstyr til forskning, sundhedssektoren og industrien globalt.

– Danfysiks succes er baseret på den stærke kombination af vores dedikerede medarbejdere, vores højkvalitetsprodukter og teknologi og den tillid, vi møder fra vores kunder over hele verden, siger Jørgen Kunter Pedersen.