Alexandra Instituttet

Mobile løsninger med avancerede apps – det er os!

I modsætning til mange andre udbydere er Alexandra Instituttets kernekompetence de skæve, avancerede, kreative, skræddersyede og forskningsbaserede løsninger.

Mange forbinder apps med underholdende mobilspil eller informationssøgning, men teknologien i smartphones og tablets rummer i virkeligheden langt flere muligheder end det, når det gælder applikationer. En app til behandling af psykiske adfærdsforstyrrelser eller til optimering af arbejdsprocesser i virksomheder er bare nogle af de løsninger, som Alexandra Instituttet har været med til at udvikle på. Nu er de mange erfaringer blevet inddelt i 9 kategorier, der på den måde giver et overblik over de mobile ydelser, Alexandra Instituttet kan tilbyde.

Forskningsbaserede løsninger

Selvom Alexandra Instituttet også imødekommer forespørgsler på standardløsninger, er det de kreative og forskningsbaserede løsninger, der er kernekompetencen, fortæller forsknings- og innovationsspecialist Frank Allan Hansen, der er tilknyttet Interactive Spaces Lab. For med ekspertise i både software, interaktion, computergrafik, sikkerhed og forretningsforståelse kan de fælles kompetencer bruges til at lave skræddersyede og professionelle løsninger.

Alexandra Instituttet har bl.a. samarbejdet om unikke mobile løsninger med Arla, KMD og B&O og har nu samlet de tidligere løsninger i en række kategorier.

Så klik ind her på Alexandra Instituttets hjemmeside og få et overblik over, hvad vi kan tilbyde inden for det mobile område. Eller kontakt: Frank Allan Hansen, tlf.: 40 19 45 38, mail: frank.allan.hansen@alexandra.dk