MIKE 2016

MIKE 2016 by DHI åbner op for nye muligheder

I en lille månedstid har man kunnet downloade den seneste version af MIKE Powered by DHI software: MIKE 2016. Den giver mange nye muligheder og nye funktionaliteter, som giver en endnu bedre brugeroplevelser.

Der er også introduceret nye produkter til data håndtering, beslutningsstøtte og operationelle prognoser, som giver nye muligheder for brugerne.

MIKE by DHI er betegnelsen for et bredt udbud af softwaremodeller inden for vandområdet, som DHI har udviklet baseret på mere end 40 års ekspertise.

MIKE 2016: Fleksibilitet og åbenhed

MIKE 2016 giver dig en vifte af funktioner designet med dine behov i tankerne. Hvis dit behov går ud over de allerede indbyggede funktioner, åbner portføljen af MIKE produkter også en række muligheder såsom:

  • Kodning af dine egne værktøjer til forbehandling og efterbehandling af data
  • Interagere, på programmeringsniveau, med den numeriske kerne for en række af MIKE modellerne
  • Designe og udvikle dine egne plugins som en del af den grafiske brugergrænseflade

Remote eksekvering og simulering

Med “remote simulation” i MIKE 2016 har det aldrig været nemmere at dele og udnytte kraftfulde computer ressourcer/hardware blandt brugerne i din organisation. Funktionalitet så som ressourcestyring og understøtning af parallelisering vil øge din effektivitet og få mest ud af dine hardware investeringer.

Læs mere hos DHI