Hvordan kan nye avancerede produktionsmetoder og nye materialer mindske vores ressourceforbrug og optimere brugen af dem, vi har? Ved denne konference fortæller eksperter fra forsknings- og industriområdet om deres perspektiver og arbejde med bæredygtighed.

Den 22. november 2023 afholdes MADE´s Materialekonference, hvor nøgleordet er bæredygtighed. På dagen vil eksperter på området give deltagerne indsigt i, hvordan industrien gøres mere bæredygtig, og forskellige cases oplyser om deres arbejde med ressourcer, grønne produkter og nye materialer.

To spor

Konferencen vil være inddelt i to spor, hvor deltagere kan vælge at blive klogere på, hvordan affald kan blive til nye produkter eller få ny viden om materialer og metoder i et grønt perspektiv.

GTS-institutterne Teknologisk Institut og FORCE Technology vil indlede de to spor med en gennemgang af resultater fra cases og fortælle, hvordan et projekt i MADE kan hjælpe lige netop din virksomhed.

I de to spor undersøges udvalgte virksomheders arbejde med ressourcer, grønne produkter og nye materialer.

Du kan bl.a. høre Cortex Technology fortælle om, hvordan en ny særlig belægningsteknologi har muliggjort udvikling af specialudstyr i rustfrit stål til behandling af hudforandringer med lattergas.

Derudover fortæller bl.a. ClenFlex om deres nye løsning til at adskille og genanvende glasfiber og bindemiddel fra udtjente vindmøllevinger.

På dagen vil der også være masser af plads og tid til debatter, dialog og netværk, hvor du har god mulighed for at lære endnu mere af både oplægsholdere og virksomheder på scenen.

Info

Tid: D. 22 november 2023, kl. 10:00 – 16:00

Sted: Horsens Statsfængsel, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pris: Gratis deltagelse ved tilmelding

Se hele programmet og tilmeld dig her

Foto: Unsplash