Kom til ROBOTBRAG og få styr på jeres automationsrejse

I anledning af European Robotics Week inviterer Teknologisk Institut til ROBOTBRAG i Odense. Her kan alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører komme ind og få et kig på de nye, innovative robotteknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Teknologisk Institut har i de seneste år positioneret sig som et af Europas ledende robotinnovationscentre. GTS-instituttets robotfaciliteter i Odense er et levende værksted og laboratorium, der både fungerer som et inspirerende besøgscenter og som omdrejningspunkt for teknisk udvikling og afprøvning af innovativ teknologi til industri, produktion, velfærd og service.

Oplev faciliteterne helt tæt på

Arbejder man selv med automation og robotteknologi vil der derfor også være rig mulighed for at få inspiration til hvordan det næste skridt på automationsrejsen kan tage sig ud til årets ROBOTBRAG, som finder sted torsdag den 22. november 2018 klokken 09:30-16:00 hos Teknologisk Institut i Odense.

I løbet af dagen vil interesserede – ganske gratis – have mulighed for at:

  • Opleve fremtidens robotter
  • Komme i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister om alt fra sensorer og automation til droner og kunstig intelligens
  • Møde et hav af robotleverandører til DIRA Business
  • Lære hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed på de to konferencespor
  • Smage en gratis cheeseburger fra vores “månemadvogn”
  • …Og meget mere

Efter klokken 14 åbnes faciliteterne op for offentligheden, hvor alle interesserede er velkommen til at få et kig ind i fremtiden.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her

Billede: Teknologisk Institut