infrastruktur

Kom til netværksmøder om sikring af dansk infrastruktur

Den 20. og 27. januar kan du høre bl.a. eksperter fra DBI fortælle om produkter, systemer og procedurer, der kan beskytte den kritiske infrastruktur og de berørte personer.

CenSec og Inno-Pro går sammen om to fokuserede netværksarrangementer, der præsenterer temaernes markedspotentialer og relevante teknologier, herunder teknologiernes kommercielle potentiale og myndighedsperspektivet på sikkerhedsudfordringerne.

Netværksarrangementerne vil derudover tjene som udvikling af specialiseret domænekendskab, der muliggør bedre forretning for de deltagende virksomheder individuelt eller i klyngesamarbejde med andre virksomheder og videninstitutioner.

Læs mere og tilmeld dig

Den 20. januar holdes der et kick-off møde i Netværket for “Sikring af offshore-installationer og de relaterede landbasede forsynings- og produktionsanlæg”. Se hele programmet og tilmeld dig (PDF).

Den 27. januar holdes kick-of mødet i netværket for “Sikring/beskyttelse af transportanlæg og terminalers systemer lige fra jernbane, til tunneludrustninger, el/energi- og vandsystemer”. Se hele programmet og tilmeld dig (PDF).