Kender du årets robotambassadør?

Ingeniøren kårer i samarbejde med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Du kan stadig nå at præge afgørelsen ved at indstille enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder via brugen af ny automationsteknologi.

I samarbejde med Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og IDA vil Ingeniøren gerne trække de ildsjæle frem i lyset, som på den ene eller den anden måde har været med til at fremme brugen af robotter eller andre avancerede automationsteknologier.

Det kan være produktionschefen, som har været afgørende for at trække robotterne ind på fabriksgulvet. Det kan være ingeniøren, som har skubbet på for at ledelsen skulle investere i robotter. Eller teknikeren ude på gulvet, som har taget de nye teknologer til sig og set nye muligheder.

Hvem fortjener prisen?

Robotambassadører kunne vi kalde dem. Fælles for dem er, at de har gjort en ekstraordinær indsats for at løfte deres respektive virksomheds brug af nye automationsteknologier.

Der er dog brug for din hjælp til at udpege den eller de kolleger, der har gjort en forskel. Du kan derfor sende en nominering til journalist Morten Vittrup Lund på ml@mortenlund-journalist.dk indtil den 23. maj. Efterfølgende vil en jury udpege en vinder, som vil få mulighed for at deltage gratis i et robotkursus, der udbydes af IDA. Kurset bliver afholdt i sensommeren/efteråret.

Din nominering skal indeholde navn og virksomhedsnavn/organisationsnavn på den nominerede plus en redegørelse for, hvorfor lige denne person har gjort en forskel. Jo flere detaljer, jo bedre muligheder har juryen for at vælge den rigtige vinder.

Læs mere her