Kom med til informationsmøde om MADE’s produktionsnetværk om ’IoT og industrielle sensorer’, og bliv inspireret af, hvordan andre virksomheder bruger integrerede IoT-løsninger og sensorsystemer.

Produktionsvirksomheder har brug for at kunne forudsige, hvornår der er behov for vedligehold og for automatisk at kunne kvalitetskontrollere produkter. Derfor er sensor- og IoT-løsninger i rivende udvikling.

Få indflydelse på netværkets temaer

I løbet af 2023 planlægges yderligere tre netværksmøder, der bl.a. omhandler temaer som: IoT-løsninger og sensorsystemer i industrien, integration af systemer, predictive maintenance samt IoT- strategier.

Netværkets primære målgruppe er produktions- og fremstillingsvirksomheder, der overvejer eller er begyndt at implementere sensorsystemer og IoT-løsninger i produktionen. Teknologileverandører kan efter aftale tilknyttes netværket, hvor de kan bidrage til møderne i form af indlæg og fremvisning af teknologi.

Der er planlagt virksomhedsbesøg ved virksomheder, der har erfaring med implementering af større sensorsystemer.

Netværksmøde 2. Anvendelsesområder og behov

Intelligente sensorer er fremtidens teknologi i den globale produktion. På mødet diskuteres, hvor de deltagende virksomheder ser behov og potentiale for brug af IoT-løsninger og industrielle sensorer.

  • De deltagende virksomheder præsenterer deres IoT- og sensorintegrationscases med fordele og ulemper.
  • Dk – Servitization er industrivirksomheders transformation fra primært at være en produktleverandør til i højere grad at sælge services knyttet til produkterne.

Netværksmøde 3. Tilgængelige løsninger og muligheder

En række virksomheder præsenterer, hvilken teknologiløsning de har valgt og fortæller om de udfordringer, de har mødt, samt hvorfor de valgte denne sensorløsning.

Netværksmøde 4. Kriterier for beslutningstagning og IoT-business cases

På mødet diskuteres, hvordan man udvælger og implementerer de bedste IoT-løsninger til optimering af virksomheden. Temaer til drøftelse:

  • Organisationens IoT-modenhed, forretningsværdier og IoT- løsninger
  • IoT-tjeklisten, man bør gennemgå.
  • De menneskelige faktorer, der skal overvejes i forhold til implementering af IoT-løsninger.
  • Forslag til, hvordan man kan arbejde videre med IoT-implementering hjemme i virksomheden.

Info om informationsmødet

Tidspunkt: fredag d. 13. januar 2023, Kl. 10:00 – 12:00

Sted: FORCE Technology, Venlighedsvej 4, 2970 Hørsholm

Sprog: Dansk og engelsk

Pris: Det er gratis at deltage på informationsmødet. Efterfølgende deltagelse i netværket kræver MADE- medlemskab. Tilmelding inkluderer frokost.

OBS: Tilmelding skal ske senest torsdag d. 5. januar 2023

Du kan læse mere, se programmet og tilmelde dig her