Virksomheder

Bliv klogere på Industri 4.0 i en dansk kontekst

Teknologisk Institut har udgivet en ny folder om Industri 4.0. Her kan du blandt andet blive klogere på de udfordringer, dansk erhvervsliv står over for – og læse om fremtidens job og arbejdsmarked. 

Industri 4.0 dækker blandt andet over den hastige udvikling inden for digitalisering, robotteknologi, sensorer, Big data, Internet of Things, autonome køretøjer, 3D-print, bioteknologi, kunstig intelligens, materialevidenskab og energilagring.

Den fjerde industrielle revolution – i en dansk kontekst

Teknologisk Institut er et af de GTS-institutter, der til dagligt arbejder med Industri 4.0 og danske virksomheders behov. Det er da også på baggrund af sparring med danske virksomheder, at Teknologisk Institut for nyligt har udformet folderen ‘Den fjerde industrielle revolution – i en dansk kontekst’.

I udgivelsen kan du læse om, hvilke udfordringer og muligheder det danske erhvervsliv står overfor, om digitaliseringsparathed, om fremtidens job og arbejdsmarked og om, hvordan de danske virksomheder i dag ser på den nye digitale virkelighed.

“Vores arbejde viser, at der er forskel på, hvor digitaliseringsparate de danske virksomheder er. Mange af de virksomheder, der ikke er nået så langt i deres digitaliserings-/automatiseringsproces, er interesserede i bedre at forstå, hvordan de kan bruge digitalisering til at åbne op for nye muligheder i deres forretning. Det gælder inden for alle brancher,” fortæller Benita Kidmose Rytz, chefkonsulent ved Teknologisk Instituts center for Analyse og Erhvervsfremme, som står bag folderen.

Læs mere og hent folderen her