Nye medlemmer af Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe Jørgensen (S) har udpeget professor Frede Blaabjerg fra Aalborg Universitet som formand i Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd. Stort tillykke fra GTS.

Innovationsfonden får ny direktør

Bestyrelsen i Innovationsfonden har ansat Anne-Marie Levy Rasmussen med tiltrædelse d. 1. februar 2020.

GTS: Tak for et godt folkemøde på Bornholm

”Fremtidens innovationssystem”, ”behovet for teknologiske legepladser”, ”hverdagens opfindelser, ”grøn energi” og ”oversvømmelser fra havet”. Temaerne var mange i teltet ”Tech på toppen”, hvor GTS i år var til stede sammen med ATV, Innovationsfonden og Vækstfonden.

GTS på folkemødet – fredag

Om fredagen kan du blive klogere på hverdagens opfindere, når Teknologisk Institut flytter deres Opfinderrådgivning til solskinsøen. Kom og gæt med, når vi viser opfindelser frem og spørger, hvem der har opfundet dem!  Sammen med DFIR holder vi debatten: Tør vi satse på de innovationsparate? Her kan du møde: Ane Buch (SMVDanmark), Dorte Martinsen (BM Silo) og Thomas Bech Hansen (DFiR og FORCE Technology).

Professionel støjmåling giver bedre betonblander

DELTA hjalp Haarup Maskinfabrik med at få foretaget professionel støjmåling af en af deres betonblandere. Nu kan maskinfabrikken dokumentere, at deres maskine er støjsvag, og at støjen fra deres produkt ikke kræver, at man anvender støjværn.