Hvordan er IT-sikkerheden i din virksomhed?

Alexandra Instituttets Security Lab  leder netop nu efter virksomheder, der ønsker at få styr på IT-sikkerheden. Så hvis du kunne tænke dig at være med som casevirksomhed og gerne vil afprøve din virksomheds IT-sikkerhedsscenarie, så læs mere her! 

Attack Navigator er en ny metode, der hjælper din virksomhed med at identificere sikkerhedsrisici. Og den medtager alle tænkelige angrebsscenarier. Den giver dig med andre ord et holistisk billede af din IT-sikkerhed. Og så viser den dig dine sikkerhedsrisici grafisk.

Attack Navigator kan bl.a. give dig

  • En forbedret forståelse af din organisations arkitektur og den sammenhæng, hvori den opererer. Det øger din bevidsthed om din virksomheds nøglefunktioner og interaktionspunkter med den eksterne verden.
  • Du får visualiseret mulige risikocenarier på en grafisk og intuitiv måde, hvilket letter kommunikationen med ikke-eksperter – som fx din direktør.
  • Du får opbygget et overordnet billede af din organisations sikkerhedsniveau, der kan danne grundlag for at træffe beslutninger om, hvordan I styrker jeres sikkerhedsmekanismer eller gennemfører modforanstaltninger.

Bliv casevirksomhed

Hvis du kunne tænke dig at være med som casevirksomhed og gerne vil afprøve din virksomheds it-sikkerhedsscenarie i Attack Navigator, så læs mere her