Hvordan forsvarer du dig selv mod kriminelle på nettet?

Har du læst om virksomheder, der bliver hacket, og derefter udsat for afpresning for at få oplysninger tilbage? Og vil du gerne blive klogere på, hvordan du og din virksomhed sikrer jer bedre mod kriminelle på nettet? Så grib muligheden når GTS under Folkemødet på Bornholm holder foredraget ”Cyberangreb er en stigende trussel for dig og din virksomhed!”. 

Antallet af cyberangreb er voldsomt stigende, og problemet er globalt og kan ramme både små og store virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner. En ny undersøgelse viser, at to tredjedele af alle danske virksomheder har været udsat for cyberangreb inden for det sidste år – fx ransomware, hvor kriminelle låser eller krypterer virksomhedens data og forlanger penge for at låse dem op eller undlade at offentliggøre dem.

Alligevel er sikkerhedsniveauet mange steder ikke fulgt med den hastigt voksende digitalisering og IT-teknologi. Men den nye virkelighed betyder, at virksomheder gør klogt i at investere de nødvendige ressourcer i forhold til virksomhedens trusselsniveau, risikoprofil og risikovillighed. Heri indgår også træning af medarbejdere for at øge deres kritiske sans og opmærksomhed på trusler. Der indgår nemlig et menneskeligt element ved ca. 90% af alle registrerede cyberangreb.

Mød GTS-eksperter

Hvis du er på Folkemødet på Bornholm fredag d. 16. juni, så kig forbi vores telt “Grib mulighederne”, hvor du kan møde eksperter fra DBI, Alexandra Instituttet og FORCE Technology fortælle om blandt andet:

• Hvilke risici der er forbundet med virksomheders manglende fokus på cybersikkerhed
• Hvad virksomhedsledere bør sætte i værk for at ruste deres virksomhed mod cyberangreb
• Hvordan danske SMV’ere øger deres ansattes bevidsthed og gør dem i stand til at spotte de faldgruber, der kan true virksomhedens sikkerhed

Publikum vil undervejs blive involveret i afstemninger, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Fakta

Debat: Cyberangreb er en stigende trussel for dig og din virksomhed!
Tidspunkt: Fredag d. 16. juni 2017 kl. 14:00-14:45
Sted: Plads A35 på Danchells Anlæg i ”Grib mulighederne” teltet.
Deltagere: Jesper Florin, leder af sikring- og efterforskningsafdelingen, DBI – Jonas Lindstrøm, Security Lab, Alexandra Instituttet – Anders P. Mynster, senior specialist, FORCE Technology

Se debatten i Folkemødets kalender 

Læs om alle GTS-debatterne på Folkemødet