resilient

Hvordan bliver din virksomhed mere resilient over for trusler?

I en verden i konstant forandring øges virksomheders behov for at være resilient over for uforudsete hændelser og trusler. I samarbejde med Instituttet for Fremtidsforskning og Novozymes har DBI derfor udarbejdet en rapport om de resiliens-udfordringer, samfundet står overfor.

Bliv resilient over for uventede hændelser

Hvordan forbereder en virksomhed sig på det uventede? Hvordan undgår man et produktionsstop, hvis en underleverandør i Asien bliver ødelagt af en tyfon? Eller hvis den administrerende direktør pludselig bliver langtidssygemeldt?

Det har DBI i samarbejde med Novozymes og Instituttet for Fremtidsforskning taget de indledende skridt til at finde ud af med rapporten “Resiliens i det 21. århundrede”, som blev udgivet i foråret 2016.

– Rapporten henvender sig til alle virksomheder, der gerne vil opbygge resiliens og være mindre sårbare over for uventede hændelser, der kan påvirke driften og medføre økonomiske tab for virksomheden, fortæller Fanny Guay, der er projektleder i Forskning & Udvikling i DBI og medforfatter til rapporten.

Sikring af liv og værdier

Rapporten bevæger sig dermed ud over brandområdet, som DBI normalt beskæftiger sig med. Men den bagvedliggende hensigt er den samme som altid.

– DBI’s mission er at sikre liv og værdier, og det er også formålet med resiliens. Derfor ser vi afgjort resiliens som noget, der ligger i god tråd med vores faglighed. Ved at opbygge viden om det kan vi hjælpe vores kunder med at være forberedte – ikke alene på brand, men på uforudsete hændelser generelt, siger Fanny Guay.

Begrebet er stadig i sin vorden, og det samme gælder DBI’s arbejde om emnet. Der er behov for at indsamle viden om såvel området som metoder, før DBI sender konkrete resiliensprodukter og -services på markedet. Men med rapporten har startskuddet lydt, og DBI er på nuværende tidspunkt i gang med flere projekter, der berører resiliens.

Køb rapporten

Har du spørgsmål til resiliens og indholdet i rapporten, så kontakt projektleder Fanny Guay på tlf. 20 52 73 98.