Hvem er årets robotambassadør?

Hjælp Ingeniøren med at hylde de enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder via brugen af ny automationsteknologi. Ingeniøren kårer i samarbejde med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Vinderen får mulighed for gratis at deltage på et af IDA’s robotkurser til efteråret. 

Det er det nemmeste i verden at takke nej tak til ny teknologi og bare gøre, som man altid har gjort. Næsten lige så nemt som at kløjes i den nye teknologi, man så rent faktisk får ind i virksomheden.

Derfor vil Ingeniøren i samarbejde med Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og IDA gerne trække de ildsjæle frem i lyset, som på den ene eller den anden måde har været med til at skubbe til brugen af robotter eller andre avancerede automationsteknologier.

Det kan være produktionschefen, som har været afgørende for at trække robotterne ind på fabriksgulvet. Det kan være ingeniøren, som har skubbet på for at ledelsen skulle investere i robotter. Eller teknikeren ude på gulvet, som har taget de nye teknologer til sig og set nye muligheder.

Hvem fortjener prisen?

Robotambassadører kunne vi kalde dem. Fælles for dem er, at de har gjort en ekstraordinær indsats for at løfte deres respektive virksomheds brug af nye automationsteknologier.

Men vi har brug for din hjælp. Hjælp os med at udpege den eller de kolleger, der har gjort en forskel ved at nominere dem i kommentarsporet under denne artikel eller sende din nominering til journalist Morten Vittrup Lund på ml@mortenlund-journalist.dk. Efterfølgende vil en jury udpege en vinder.

Din nominering skal indeholde navn og virksomhedsnavn/organisationsnavn på den nominerede plus en redegørelse for, hvorfor lige denne person har gjort en forskel.

Hvad har vedkommende konkret gjort for at flytte sin virksomheds brug af robotter eller anden automation? Og hvordan har det gjort en forskel for virksomheden? Jo flere detaljer, jo bedre muligheder har vi for at vælge den rigtige vinder.

Fristen for at indsende din nominering er den 15. maj., og vinderen udpeges inden sommerferien. Vinderen vil få mulighed for gratis at deltage i et robotkursus, der udbydes af IDA. Kurset bliver afholdt i sensommeren/efteråret.

Læs mere her