På hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk finder du beskrivelser af mange af de test- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår.

Gå på opdagelse i 140 af de mere end 200 forskellige faciliteter, som virksomheder kan benytte sig af hos GTS-institutterne. Hjemmesiden fungerer som en database over de mange TDU-faciliteter, som står til rådighed for det danske erhvervsliv.

På hjemmesiden kan du blandt andet læse om laboratoriet for brændselscelleteknologi, der arbejder med at udvikle og implementere brændselsceller med målet om at gøre dem så energieffektive som muligt. Udviklingen af brændselscellerne er baseret på mikro- og nanoteknologi og skal fx bruges i droner eller høreapparater.

Du kan også læse om faciliteter til opformering af alger, hvor Teknologisk Institut tilbyder en række forskellige redskaber inden for kommerciel algeproduktion og bioremediering. Mikroalger har en lang række positive grønne egenskaber og kan fx være en fornybar kilde til biofuels og biomasse.

GTS-institutterne stiller de mange forskellige test- og udviklingsfaciliteter til rådighed på kommercielle vilkår for at understøtte innovation i dansk erhvervsliv og give virksomheder gode muligheder for at være på forkant af teknologiudviklingen.

Du kan læse mere om de mange forskellige faciliter, som GTS-institutterne har opbygget, på www.teknologiskinfrastruktur.dk