Klima

Klima og miljø

GTS-nettet tilbyder en lang række ydelser på dette område – og deltager desuden i forskning- og udviklingsaktiviteter om emnet.

Resultatkontrakter inden for klima og miljø

Nogle af de udviklingsaktiviteter, som GTS-institutterne deltager i inden for klima- og miljøområdet er finansieret via resultatkontrakter.

Du kan læse oversigten samt en omtale af de resultatkontrakter, som GTS-institutterne har indgået med Styrelsen for Forskning og innovation inden for området.

Læs en artikel om klima og miljø

I efteråret 2013 blev EPD Danmark lanceret af Teknologisk Institut. Nu er den første dansk-registrerede miljøvaredeklaration færdig og flere er på vej. Det overordnede mål med EPD er at give relevant og verificeret information om miljøbelastningen fra bl.a. byggevarer. Virksomheden ISOKLINKER ApS har har valgt at få lavet en miljøvaredeklaration EPD. Læs hele artiklen. 

Nøgleord

GTS-nettets aktiviteter inden for klima – og miljøområdet er omfattende. Du kan herunder se en liste med nøgleord, der kan være med til at give et billede af bredden i arbejdet. Der er dog ikke tale om en fyldestgørende liste, og vil du vide mere, er du nødt til at kontakte det enkelte GTS-institut direkte.

Nøgleord: Klimateknologier, vandkvalitet, spildevand, strømningsteknik, forurening, affaldsbehandling, genanvendelse, klimaregnskab, støv, emission, støj, åer, søer, havet, badevand, klimatilpasning, kloak og rør, ventilation, klimaskærm, CO2 m.m.

GTS-institutter med aktiviteter inden for klima og miljø

Alle GTS-institutterne har aktiviteter inden for klima og miljø.