Informationsteknologi

Informationsteknologi (IKT)

GTS-nettet tilbyder ydelser inden for informationsteknologi eller IKT og deltager desuden i forskning- og udviklingsaktiviteter på området.

Resultatkontrakter inden for IKT

Nogle af de udviklingsaktiviteter, som GTS-institutterne deltager i inden for IKT er finansieret via resultatkontrakter.

Du kan læse oversigten samt en omtale af de resultatkontrakter, som GTS-institutterne har indgået med Styrelsen for Forskning og innovation på området IKT.

Læs en artikel om informationsteknologi

Big Data er tidens buzz-word og Alexandra Instituttets eksperter fortæller, hvor de massive data kommer fra, og hvordan de kan berige vores liv. Alt sætter digitale fodspor! Læs hele artiklen 

Nøgleord

GTS-nettets aktiviteter inden for IKT er omfattende. Herunder finder du en liste med nøgleord, der kan være med til at give et billede af bredden i arbejdet. Der er dog ikke tale om en fyldestgørende liste, og vil du vide mere, er du nødt til at kontakte det enkelte GTS-institut direkte.

Nøgleord: Datasikkerhed, chips- og komponenter, software, pervasive computing, måleteknik, optiske systemer, elektrooptik, mikrooptik, beslutningsstøtte, computermodeller, termografi, IT-sikkerhed, e-leaning, interaktiv læring, sensorteknologi, mobilteknologi, scanning, velfærdsteknologi, e-business m.m.

GTS-institutter med aktiviteter inden for IKT