engineer the future

GTS’erne er del af kampagnen: Engineer the future

Engineer the future er Danmarks nye teknologiske alliance, der ønsker at bringe danske ingeniører og teknologieksperter i front, og som arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

Kampagnen vil fortælle om det spændende liv, ingeniører har i en tid med en rivende teknologisk udvikling.

Engineer the future vil motivere til dialog om ingeniørfaget, vise de cool sider af faget og skabe anerkendelse og respekt for dem, der søger ind på ingeniørstudier eller allerede er i gang. Den unge del af målgruppen skal kunne se sig selv i rollen som ingeniør og søge den retning, når de vælger uddannelse. Derfor er der lavet en række film, som viser, hvor spændende faget er. Se en af dem herunder:

En bred alliance står bag “Engineer the future”

Alliancens budskab er, at det er fatalt, at Danmark som samfund ikke har mere fokus på at prioritere teknologi – både i forhold til uddannelse og forskning – men også i forhold til at anerkende de mennesker, der står bag.

-Som en væsentlig del af den danske teknologiske infrastruktur er det helt naturligt for GTS-nettet at støtte kampagnen. Danmark har brug for flere ingeniører– men det kræver at danske unge i stigende omfang vælger denne karrierevej. Derfor er det godt, at kampagnen vil gøre en særlig indsats for at gøre børn og unge interesserede i de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. For dygtige ingeniører er med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark, siger direktør i GTS-foreningen Ragnar Heldt Nielsen.

Mediebilledet fyldes med historier

I november fyldes det danske mediebillede med historier som den om Anne-Cæcilie i filmen herover – fortalt af ingeniører og ingeniørstuderende, der præsenterer deres liv, faglighed og personlighed. Historierne er en del af Engineer the futures indsats for at synliggøre ingeniørfaget gennem personlige historier.

Historierne fortælles i form af tre tv- og biografspots, en række kortere webfilm, outdoorplakater, print og webbannere, der eksponeres bredt i hele Danmark.

Alle historier er autentiske og baseret på enkeltpersoner fundet blandt Engineer the futures 26 partnere.

Se flere videoer og læs mere her