Få en gratis introduktion til Simplimize

Nu har du muligheden for at deltage på et gratis webinar, hvor du kan få indblik i Simplimize og høre om dine muligheder for uddannelse og certificering inden for metoden, samt høre nærmere om hvad metoden kan gøre for din virksomhed.

Simplimize er en operationel fremgangsmåde til forenkling af virksomheders produktprogram. Metoden og værktøjerne har allerede opnået dokumenteret effekt hos mere end 30 virksomheder, som har fået en lavere kapitalbinding og opnået hurtigere leveringstider. Derudover udvikler og lancerer de nye produkter som kommer på markedet hurtigere og tilmed har langt større træfsikkerhed i markedet. Målet er, kort fortalt, at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

Vær med på gratis webinar

På det gratis webinar, som er faciliteret af Teknologisk Institut, bliver du præsenteret for baggrunden for Simplimize og de værktøjer, som fremgangsmåden indeholder. Derudover får du et bredt overblik over alle mulighederne for at blive Simplimized, herunder hjælp fra de certificerede konsulenter, interne Simplimize oplæg samt mulighederne certificering og uddannelse.

Det vil være muligt at deltage på 3 forskellige datoer, henholdsvis den 21. marts, 25. april eller den 23. maj, 2017.

Udbytte

  • Du vil få indblik i baggrunden for Simplimize.
  • Du bliver præsenteret for metoden Simplimize og de 6 værktøjer.
  • Du lærer at forstå hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra.
  • Du får overblik over alle de muligheder der er for at blive Simplimized af certificerede Simplimize konsulenter.
  • Du får overblik over dine muligheder for uddannelse og certificering inden for Simplimize.

Webinaret kan dermed være af relevans for alle, der enten arbejder med eller har interesse i optimering af produktion, planlægning og logistik.

Du kan læse mere og tilmelde dig her