viden

Global vidensdeling bliver til virkelighed på DHI

José Rafael Meza Padilla hørte om DHI og MIKE by DHI, da han forberedte sit Msc-Speciale. Nu er han netop blevet færdig med et tre-måneders praktikophold på DHI, hvor han har arbejdet sammen med DHI for at forbedre deres viden om oceanografiske modeller.

DHI arbejder konstant på at forbedre nøjagtigheden af metocean-data, som bruges til design og drift af offshore- og kyststrukturer. For at forbedre deres viden inden for oceanografisk modellering og komme med værdifuldt input til forskning inden for disse områder tilbragte José Rafael Meza Padilla efteråret på DHI’s hovedkontor i Hørsholm.

Øget viden på området

José Rafael Meza Padilla er ved at tage sin mastergrad på UNAM, Universidad Nacional Autonoma de Mexico, som civil ingeniør med speciale som kystingeniør. Rafael arbejdede med et speciale om orkaner og ekstreme hændelser i den Mexicanske Golf, da muligheden for et praktikophold på DHI kom i stand gennem hans vejleder.

Rafaels arbejde på DHI har været fokuseret på en vurdering af globale 3-dimensionelle hind-cast data og brug af dem ved nedskalering af modeller. Betydningen af tre-dimensionelle strømme får stadig større opmærksomhed fra slutbrugere, kunder og ingeniører inden for off-shoreindustrien, og Rafaels arbejde har bidraget til øget viden på området.

Interview med Rafael om hans arbejde på DHI

Læs mere