Gå-hjem-møde: Praktiske erfaringer med inspektionsrobotter og positionsteknologi

Kom og hør om de praktiske erfaringer med brug og implementering af positionsteknologi på robotter til inspektion af betonkonstruktioner og vindmøllevinger. Bliv klogere på udvalgte positioneringssystemer og deres fordele og ulemper. 

Sæt kryds i kalenderen den 28. februar 2018, når Innovationsnetværket RoboCluster og FORCE Technology inviterer til gå-hjem-mødet ’Praktiske erfaringer med inspektionsrobotter og positionsteknologi’ hos Blade Test Centre i Aalborg.

Når selvkørende robotter benyttes til inspektion af store konstruktioner, er det vigtigt at angive robottens nøjagtige position helt ned på millimeter – eller centimeter-niveau i enten en produktionshal eller under åben himmel. Til det er der brug for positionsteknologi.

Kom og hør om praktiske erfaringer i forbindelse med brug og implementering af positionsteknologi på robotter til inspektion af betonkonstruktioner og vindmøllevinger. Bliv klogere på udvalgte positioneringssystemer og deres fordele og ulemper.

Derudover vil Blade Test Centre (BLAEST) og A/S Storebælt fortælle, hvordan robotter og positionsteknologi passer ind i deres hverdag, og hvordan de tror fremtiden kommer til at se ud inden for området. Afslutningsvis kan du se en live demonstration af en inspektionsrobot på en vindmøllevinge.

Gå-hjem-mødet henvender sig til:

Robot- og teknologivirksomheder med interesse for positionsteknologi.
Ejere og producenter af vindmøllevinger, ejere af andet stor infrastruktur fx broer, offshore-industrien, inspektionsvirksomheder og øvrige organisationer, der har interesse i robotter og positionsteknologier.

Praktisk information:

Dato: Onsdag den 28. februar
Tidspunkt: Kl. 15.00 – 17.00
Sted: Blade Test Centre (BLAEST) Landdybet 10, bygning 87, 9220 Aalborg Øst

Tilmelding: Det er gratis at deltage i arrangementet.

Tilmelding senest den 26. februar ske via linket her

Der er plads til max 30 deltagere efter først-til-mølle-princippet.

NB: Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage billeder under arrangementet.