FORCE Technology’s CTO er ny mand i ATV’s bestyrelse

Den 26. April afholdt Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) sit årsmøde. Her tiltrådte Juan Farré, CTO ved FORCE Technology, som nyt medlem af bestyrelsen, og blev samtidigt udnævnt som formand for ATV’s partnerkomité. 

Juan Farré, CTO i FORCE Technolgy og tidligere direktør for DELTA, afløser i præsidiet Lars Bang, Executive Vice President i H. Lundbeck A/S. Tiltrædelsen vil være med til at styrke det historiske bånd mellem ATV og GTS-institutterne fremadrettet.

Formand for partnerkomité

Udover at indtage rollen i ATV’s præsidium overtager Juan Farré nemlig også rollen som formand for ATV’s partnerkomite. Komitéen sørger bl.a. for at inddrage de eksisterende partnermedlemmer, herunder bl.a. FORCE Technology og Teknologisk Institut, i tænketankens aktiviteter og politiske ageren.

”Institutterne er stærke på deres faglige områder, mens ATV er en stærk platform for de tværgående teknologipolitiske emner, som vi gerne vil have sat spot på”, siger direktør i GTS-foreningen Ragnar Heldt Nielsen.

Ny præsident

Til årsmødet så ATV også et præsidentskifte, da Siemens-direktør Jukka Pertola tiltræder for en 3-årig periode, hvor han erstatter CEO for CLEAN, Carsten Orth Gaarn-Larsen.

Ud over Juan Farré blev også prorektor ved DTU, Rasmus Larsen og dekan ved Aarhus Universitet valgt ind i bestyrelsen.

Læs mere her