Flowtemadag 2018 – håndtering af egenkontrol i fremtiden

En af følgerne af Sikkerhedsstyrelsens nye bekendtgørelse inden for legal metrologi er krav til egenkontrol i forsyningsnetværket. Flowtemadagen sætter fokus på de nye regler, muligheder og krav – samt hvordan I som forsyning skal forholde jer i forhold til egenkontrol i fremtiden.

Nye krav til kontrol

Siden den nye bekendtgørelse trådte i kraft i juli 2018, har forsyningsnetværket forberedt sig på overgangen fra stikprøvekontrol og faste verifikationsintervaller til egenkontrol af vandmålere og varmeenergimålere.

På Flowtemadagen får du mulighed for at høre Sikkerhedsstyrelsen informere om rammerne for egenkontrol, få branchens anbefalinger til egenkontrol fra Center for Legal Metrologi (CLM) og høre om mulige løsninger fra dansk industri via eksperter fra Teknologisk Institut og FORCE Technology.

Dertil får du nyeste viden om flowmåling og -kalibrering fra aktuelle udviklingsprojekter i regi af Flowcenter Danmark.

Flowtemadagen er målrettet dig som arbejder med måling af flow i vand- og varmeenergi forsyningsnetværket i Danmark. Sekundært er temadagen relevant for alle producenter og andre brugere af flowmåleudstyr.

Praktisk info

Flowtemadagen finder sted den 27. november 2018 fra klokken 9.15 til 15.00 i FORCE Technologys lokaler på Park Allé 345, 2605 Brøndby. Det koster 1.495 DKK at deltage (ex. moms).

Du kan tilmelde dig Flowtemadagen her. Vær opmærksom på at sidste tilmeldingsdato er 16. november 2018.