Udgivelser

GTS-foreningen har de seneste par år udgivet et par publikationer om avanceret produktionsteknologi. Dem kan du læse om – og hente – herunder.

Mere digital damp på kedlerne (udgivet oktober 2016)

I denne publikation kan du læse om resultaterne fra en ny spørgeskemaundersøgelse om danske fremstillingsvirksomheders anvendelse af digitale teknologier. Bliv også klogere på, hvilke udfordringer virksomhederne møder, når de vil digitalisere produkter eller processen – og læs om, hvad GTS-foreningen mener, der skal til for, at flere virksomhederne griber nye digitale teknologier.

Publikationen indeholder også otte cases, der fortæller om, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv om digitalisering.

Du kan hente publikationen her

Smarte produkter, smart produktion og IoT (udgivet i november 2015)

Internet-of-Things (IoT) får i fremtiden afgørende indflydelse på virksomheders konkurrencesituation. Der er derfor brug for indsatser, der baner vejen for danske virksomheders brug af IoT.

Allerede i dag er evnen til at tilføje intelligente enheder i produkter og produktionsprocesser med til at bringe virksomheder frem foran konkurrenterne. Men der er brug for at gøre endnu mere for at sikre, at danske virksomheder i langt højere grad end i dag, griber de nye muligheder i IoT. En ekspertgruppe fra GTS-institutterne giver i denne publikation sine anbefalinger til, hvordan det kan ske.

Du kan hente publikationen her