Engelsk version af ”Performanceregnskab for GTS-net”

Hvert år udgiver GTS-foreningen et performanceregnskab, der giver en status på udviklingen i GTS-nettet samt en række eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv. Regnskabet er nu udkommet på engelsk. 

I kapitlet med virksomhedscases kan du bl.a. læse om, hvordan BM Silo har samarbejdet med Teknologisk Institut om at implementere robotter: ”Start med et pilotprojekt med udvalgte medarbejdere. Gør jer nogle erfaringer og tag imod al den sparring I kan få eksternt” lyder opfordringen fra CEO i BM Silo, Dorte Martinsen i casen ”Siloproducent fik succes med robotter”.

Regnskaber indeholder desuden en overordnet kategorisering over de vigtigste aktiviteter i GTS-institutterne samt eksempler på state-of-the-art faciliteter.

I regnskabet finder du også en række nøgletal for 2017.

Centrale nøgletal

  • Den samlede omsætning i GTS-nettet var på 489 million EUR (3.6 mia. kr.)
  • GTS-nettet havde 19.139 unikke, danske kunder. Af dem var 16.167 private virksomhedskunder; 1.816 var privatpersoner og foreninger – og 1.156 var offentlige institutioner og virksomheder.
  • Cirka 9 ud af 10 af de unikke, danske kunder er små og mellemstore virksomheder.
  • GTS-institutterne indgik i 719 danske og udenlandske forsknings- og udviklingsprojekter og havde 1.145 samarbejdsrelationer til forskningsinstitutioner i ind- og udland.
  • GTS-nettet havde 32.800 kursister og 6.000 kursuskunder i Danmark.

Interesseret i et engelsk performanceregnskab?

Vil du gerne have tilsendt et eller flere eksemplarer af det engelske performanceregnskab, så send en mail til info@gts-net.dk og skriv antal og adresse, som regnskaberne skal sendes til.

Du kan også hente performanceregnskabet som en pdf her