Dobbelt temadag: Tilgængeliggørelse af data og datavalidering

Torsdag d. 20. maj inviterer ”Vækst i Agroindustrien” til dobbelt temadag, hvor der på dagen vil være fokus på hhv. opsamling og tilgængeliggørelse af data, samt datavalidering og statistik. Temadagen behandler det tredje og fjerde tema i en serie af i alt fem.

Første tema på dagen vil blive behandlet fra kl. 9 – 12, og andet tema fra kl. 13 – 15. Det er muligt at tilmelde sig temaerne separat.

Tema 3: opsamling og tilgængeliggørelse af data – Kl. 9:00 – 12:00

På første del af temadagen kan du blive klogere på mulighederne der eksisterer og få en bedre udnyttelse af data.

Databaserede beslutningstøttesystemer kan give større indsigt og hjælpe med videreudvikling af nye produkter, ligesom data fra flere producenter kan kombineres til at opnå nye anvendelsesområder. På denne den af temadagen vil du få viden om opsamling af data og tilgængeliggørelse af data, herunder om “IoT” sensorik, moderne trådløse teknologier og datasikkerhed.

Du kan læse mere om første del af temadagen og tilmelde dig tema 3 her

Tema 4: datavalidering og statistik – Kl. 13:00 – 15:00

Data forventes i stigende grad at skabe vækst og forretning, ikke mindst i agroindustrien. Men for at data effektivt kan omsættes til værdi, kræver det, at man ved, hvordan. Anden del af temadagen vil fokusere på, hvordan du kan få mest mulig værdi ud af dine data.

Data skal ofte renses, før de meningsfuldt kan analyseres. Samtidig er det vigtigt at gøre sig klart, hvad man gerne vil med sine data – skal data bruges til at forudsige hændelser, identificere sammenhænge – eller noget helt tredje. Endeligt skal analyseværktøjet eller modellen vælges klogt. Alt dette skal være på plads, inden data kan blive til værdi for dig. På denne del af temadagen vil der blive stillet skarpt på, hvordan du kan komme i gang med din databaserede serviceidé.

Du får et smugkig ned i digitaliseringens maskinrum, hvor der sættes spot på hype-begreber som Big Data, Machine Learning og AI. Hertil vil der komme konkrete eksempler på digitaliseringsidéer og cases, der illustrerer muligheder og faldgruber inden for digitalisering. I break-out rooms vil der være plads til at diskutere din digitaliseringsidé.

Du kan læse mere om anden del af temadagen og tilmelde dig tema 4 her

Her kan du finde begge temaer og se andre IoT-relaterede arrangementer