DHI 50 års jubilæum; Vindmøller

DHI’s 50 års jubilæum

GTS-instituttet DHI kan tirsdag d. 25. februar fejre 50 års jubilæum som en af verdens førende inden for viden om vand, miljø og sundhed med mere end 1100 medarbejdere og 30 selskaber rundt omkring i verden.

Verden er udfordret af en række megatrends som f.eks. klimaændringer, urbanisering, fødevare- og ressourceknaphed, og vand indgår som et helt centralt element i at finde løsninger til disse udfordringer. Det er baggrunden for, at DHI arbejder globalt og har succes med at kombinere viden om vand, miljø og sundhed. DHI yder både rådgivning, teknologioverførsel og træning.

DHI har omfattende forsknings- og udviklingsaktiviteter med forskningscentre i Danmark, Singapore og Tyskland og samarbejder internationalt med universiteter og andre videninstitutioner om at udvikle ny viden. En hovedaktivitet er at indbygge viden og beregningsmodeller i softwareprogrammer, som bliver solgt til brugere over hele verden.

Jubilæum reception

DHI’s 50 års jubilæum fejres ved en reception tirsdag den 25. februar kl. 16 – 18. Alle forretningsforbindelser og samarbejdspartnere er velkomne på DHI, Agern Alle 5, Hørsholm.

Læs mere.

Læs mere om DHI.