DFM overtager laboratorie på Risø

Termometrilaboratoriet på DTU Risø har i mere end 50 år  kalibreret temperaturmåleudstyr. Først til forsøgsopstillinger på Risø-området og siden til medicinal- og levnedsmiddelindustrien. Nu overtager DFM laboratoriet. 

Den 1. marts 2018 overtager DFM A/S, laboratoriet på DTU Risø. Termometrilaboratoriet har siden etableringen i 1978 været blandt de førende udbydere af akkrediterede kalibreringsydelser inden for kontakttermometri i Danmark. Laboratoriets aktiviteter vil fortsætte uændret på Risø indtil 1. marts 2019, hvorefter aktiviteterne flyttes til DFM’s facilitet på Kogle Alle 5 i Hørsholm.

”Termometrilaboratoriet er kendt for at levere ydelser af meget høj kvalitet, og DFM er stolte over at få muligheden for at styrke og videreudvikle aktiviteterne i tæt samarbejde med laboratoriets dygtige medarbejdere,” udtaler Michael Kjær, adm. direktør ved DFM A/S.

Michael Kjær fortsætter: ”DFM er den førende udbyder af avancerede metrologiske ydelser i Danmark, og overtagelsen øger vores udbud af ydelser, og giver endnu bedre muligheder for at supportere vores kunder i fremtiden”.

Kim Dam-Johansen, institutdirektør og professor ved Institut for Kemiteknik, udtaler:

”Termometrilaboratoriet har været en del af DTU Kemiteknik siden 2012. Jeg er imponeret over medarbejdernes evne til at drive en effektiv kalibreringsaktivitet med et højt service- og kvalitetsniveau. Instituttet har vurderet, at Termometrilaboratoriet vil kunne udvikle sig væsentligt i regi af DFM, og vi vil derfor overføre kalibreringsaktiviteterne til DFM og etablere et nært samarbejde mellem DFM og DTU Kemiteknik”.

For yderligere oplysninger kontakt:

DFM’s direktør Michael Kjær på mkj@dfm.dk eller DTU Kemiteknik’s institutdirektør Kim Dam Johansen
på kdj@kt.dtu.dk.