DELTA åbner nyt Nordic IoT Centre

Internet of Things (IoT) er en ny teknologi i rivende udvikling. Stadig flere producenter får øjnene op for det utal af muligheder, der er ved enten at udvikle nye IoT-løsninger eller inkorporere IoT i eksisterende produkter. DELTA’s nyoprettede Nordic IoT Centre tilbyder virksomheder rådgivning og test i forbindelse med IoT-produktudvikling.

DELTA arbejder for, at Danmark er foregangsland indenfor højteknologisk produktudvikling. Igennem vores mange års erfaring med anvendelse af højteknologi i produktudvikling har vi oparbejdet en ekspertviden om Internet of Things (IoT), som vi ønsker, at omverdenen kan gøre gavn af.

IoT er en ny teknologi, som mange virksomheder ønske at udnytte i deres produktløsninger. Men det er ikke altid helt klart og tydeligt for alle virksomheder, hvad denne nye teknologis muligheder og begrænsninger er i forhold til deres produktidéer.

For at imødekomme behovet for sparring, rådgivning, test og videndeling om IoT har DELTA oprettet Nordic IoT Centre. Her kan de essentielle aktører indenfor IoT-udvikling mødes, så de sammen kan hjælpe virksomheder gennem hele produktudviklingsprocessen – fra idé til markedsgodkendt produkt.

”Det går så hurtigt i IoT-verdenen, at man ikke har råd til at gå galt i byen. Det er en rigtig god idé at oprette et IoT-center som Nordic IoT Centre, hvor virksomheder kan få rådgivning om IoT, så de undgår at gøre ting forkert,” Jens Rosenstand, Director of Product Management, Oticon.

Hjælp til at udvikle konkurrencedygtige IoT-løsninger

Grundtanken med Nordic IoT Centre er at hjælpe virksomheder med at udvikle og producere spændende, nye IoT-løsninger, som er konkurrencedygtige og efterspurgt i markedet.

Nordic IoT Centre er det rette sted at henvende sig, hvis man ønsker en konkret plan for at lave IoT-løsninger. Centret hjælper i alle faser af produktudviklingen.

5 centrale moduler i Nordic IoT Centre

•Concept validation: få din IoT-idé afprøvet og valideret
•Feasibility studies: få afklaret de tekniske barrierer for dit IoT-produkt
•Design and development: få hjælp til design af dit IoT-produkt og de elementer, der indgår i din IoT-løsning
•Test and validation: få hjælp til at klargøre dit produkt til markedet – vi hjælper både med godkendelsesprocessen og udførelse af produkttest.
•Integration and manufacturing: klargøring til og produktion af din IoT-løsning inkl. ASIC-produktion

IoT TestSelv-faciliteter

Som en ekstra service åbner DELTA snart dørene til nyetablerede IoT TestSelv-faciliteter i Hørsholm og Aarhus. Her kan virksomhederne selv udføre produkttests og derved sikre, at de udvikler robuste IoT-løsninger. Adgangen til professionelle testfaciliteter betyder, at virksomhederne ikke selv behøver at investere i dyre testfaciliteter. Desuden har de mulighed for at få råd og vejledning undervejs i testforløbet af DELTA’s IoT-eksperter.

Stort netværk af IoT-udviklere og partnere

DELTA har desuden et stort, international netværk af partnere indenfor IoT-verdenen. DELTA kan derfor hjælpe kunderne med at skaffe kontakt til de rette samarbejdspartnere, som matcher deres specifikke udviklingsprojekt. Det sparer virksomhederne tid og kræfter i en ofte tidspresset produktudviklingsproces.

”Nordic IoT Centre kan gøre en stor forskel ved at hjælpe virksomhederne med at navigere indenfor IoT-feltet og udpege, hvilke partnere de med fordel kan samarbejde med. Nordic IoT Centre har også vigtig viden om, hvorvidt virksomhedernes IoT-løsninger opfylder lovgivningen,” Kristian B. Thomsen, Lead Product Manager, Kamstrup.

Læs mere her